Кой казва, че зимата идва

Докато гледаме с носталгия на цветните, морски снимки в социалните мрежи и спомените ни привличат към лятото, когато всички сме безгрижни и искаме да се наслаждаваме, ние искаме да се върнем към това време.

 

Трябва обаче да се изправим пред факта, че най-горещата част от годината е зад нас. Но тези, които обичат лятото, със сигурност не трябва да подписват капитулация.

Фактът, че сме есен, не означава, че не можем да намерим лято никъде другаде на земята. Ако искате да пътувате и да изследвате нови места, а най-голямата ви мечта е лятото да продължи вечно, то това са дестинациите, които са създадени за вас.

 


 

Маракеш

Мароканският град Маракеш ще ви изуми със своите живописни улички, хаотични пазари, красиви градини и невероятна храна, но любителите на лятото ще бъдат доволни, че по време на пътуването си дори през ноември, те ще изпитат температури от 20 градуса по Целзий. Пустинните температури, които понякога могат да бъдат екстремни, ще са идеални за разходка там.

 

 

Канарски острови

Ако обичате екзотични пътувания и не искате да пътувате в продължение на много часове, Канарските острови са идеалният избор за ваканция. Тенерифе, Гран Канари, Лансароте, Ла Гомера, Ел Йеро, Фуертевентура и Ла Палма са седемте испански острова с вулканичен произход, но и естествена красота, която ще ви зарадва.

 

 

Сан Диего

Разположена на брега на Тихия океан, Южна Каролина е мястото, за което мнозина мечтаят. Известна със своята разнообразна култура, мек климат, който ще ви напомня за Средиземно море. Повече от 200 дни в годината температурата там е по-висока от 20 градуса по Целзий, което я прави идеална дестинация за разходки и разглеждане на забележителностите.

 

 

Малта

Островната държава в Средиземно море, Малта изобилства с невероятни плажове. Има красиви заливи, а улиците се смесват с различни влияния, което ще направи вашата почивка интересна.

 

 

Куба

Ако търсите дестинация, която е синоним на лято, това определено е Куба. И не само заради високите температури, но и заради пъстрите кубински улици, палмите, пясъчните плажове, но и положителните вибрации на тази необичайна страна. Казват, че Куба е „земя на хиляди усмивки“, затова смятаме, че някой ден наистина трябва да си съберете багажа и да пътувате до тази дестинация, която ще ви зарадва.

 

Станете почитател на Класа