Преслава без свян

Преслава без свян
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    18.10.2020
  • Сподели:

Фолкпевицата Преслава се върна от есенна ваканция в Бодрум, Турция, но продължава да радва почитателите си с морски снимки.

 

На значителна популярност се радва последната снимка на звездата в Инстаграм, където е по бански. Прави впечатление, че бюстът на звездата си е на мястото и е все така пищен, противно на слуховете, че гръдната й обиколка е значително намаляла. 

 

2cici

 

В началото на музикалната си кариера Преслава се славеше като звездата с най-огромен естествен бюст. Заради проблеми в кръста и гръбнака, пайнерката се подложи на операция за намаляване на гърдите. По-късно започна драстично да слабее, което допълнително стопи дините на звездата.

Изпълнителката на "Беден в сърцето" си подари романтична ваканция в южната ни съседка. С Павел заминаха без дъщеря им Паола, за да имат време за себе си и да съберат сили за зимния сезон. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202010/950/1602831123_1.jpg?_=1602835386

 

Странно е, че звездата е решила да пътува извън България, предвид паническия й страх от зараза с К-19. Тя бе първата звезда, която спря изявите си при първия пик за сраната ни от заболели, а в момента ги е намалила до минимум и пее единствено в добре проверени заведения с добра вентилация.

Станете почитател на Класа