Майка на четири деца след развод със съпруга си стана "момиче на годината" на Playboy

37-годишната британка Фиона Холингсуърт се разведе със съпруга си и започна кариерата си като модел за списание Playboy. Майката на четири деца призна, че от малка мечтае за моделска кариера, но на 21-годишна възраст се омъжва и родила деца, така че „мечтата трябвало да бъде отложена за неопределено време", пише Daily Mail. След развода Холингсуърт претърпяла няколко пластични операции - тя увеличила гърдите си, преработила носа си.

 

 

Като цяло тя трябвало да похарчи около 10 хиляди лири. Тя също актуализирала гардероба си за фотосесиите и кандидатства за състезание по бански. Там тя била забелязана от агент на Playboy. Не очаквах да успея в състезанието, нямах доверие в себе си, защото родих четири деца и също преживях раздяла. В крайна сметка спечелих номинацията „Модел на годината". Трудно беше да повярвам, но бях толкова щастлива. В момента работя с водещ американски фотограф, който работи за FHM, Playboy и Lifestyle Plus.

 

 

Наистина се гордея със себе си ", казва Холингсуърт. Моделката признава, че сега външният вид е станал по-важен за нея от всякога. А ботоксът и филърите й помагат да поддържа младостта. „Правя много козметични процедури. Имам ботокс и подплънки в устните и бузите. Когато средствата позволяват, коригирам и брадичката. На всеки няколко месеца отделям около 500 лири стерлинги за лични грижи", признава тя.

Станете почитател на Класа