Най-четени статии:

от нета

Наоми Кембъл ми пусна чак на 20-ата ни среща, страхотна е в леглото

Скандалният бивш футболист Саша Чурчич, известен като Джани, направи пикантни разкрития за връзката си с популярния топмодел Наоми Кембъл, пише агенция "Монитор".

48-годишният сърбин се запознал с привлекателната мацка в периода, когато носи екипа на английския Кристъл Палас.

„Тя е голям фен на Палас. Дойде на един наш мач, запознахме се в бара на стадиона. Няколко дни по-късно направих купон и я поканих. Започнахме да се виждаме, но не ми пусна при първата среща. Трудна е, правихме секс чак на 20-ата среща. Бяхме заедно около 30 пъти, страхотна е в леглото“, разказа Джани пред „Инсайдер“ Чурчич обясни и защо връзката им приключила.


 „Видя ли женски коси по пода, полудявам. Гнуслив съм. А Наоми ги оставяше навсякъде. Много е небрежна, както и всички манекенки. Не си сваля грима и ляга в леглото. Такива ги изритвам по дупето и пращам на балкона“, цепи се Саша, който е играл за ОФК Београд, Партизан, Болтън, Астън Вила и Кристъл Палас.

 

 

Джани се похвали и с интимните си отношения с други популярни жени, сред които са моделът Ева Херцигова и актрисата Кармен Електра. „Кармен е най-добрата в секса. С нея правихме акробатичен секс край басейна до 7 часа сутринта. Много е луда“, похвали се Чурчич, който сложи край на кариерата си едва на 28 години заради проблеми с алкохола и бохемския живот. Когато напусна спорта, заяви: „Ще се посветя на секса“.


 

Станете почитател на Класа