Бербатов пред фалит

Eдин от бизнес проектите на Димитър Бербатов, стартирал през ноември миналата година, е стигнал до задънена улица. Нещата не вървят, а злите езици шушукат, че Митко даже замисля да му тегли чертата. Става въпрос за онлайн продажбата на дрехи и артикули с логото на популярния не само в България, но и в цяла Европа нападател D9B.

В последно време интересът е спаднал драстично, което принудило Бербатов да намали рязко цените на продуктите си. Проверка на БЛИЦ показа, че някои стоки в момента се продават на двойно по-малко пари в сравнение с тези от началото на търговската кампания.

„Бербо си има предостатъчно пари, но, честно казано, очакваше да направи бум със своите дрехи и артикули. За съжаление се оказа, че оптимизмът му граничи с химерата. Няма как да не му е кофти на човека, защото вложи много старание в пускането на онлайн магазина, надявайки се да пробие на пазара. Продажбите са намалели“, коментират близки до голмайстор №1 в националния отбор на България за всички времена.

Цените на стоките през ноември миналата година:
Суичър – 160 лева
Тениски  -100, 120, 140 лева
Боксерки – 60 лева
Гривни – 35 лева
Шапки – 37 лева

Цените на стоките в момента:
Суичър – 95 лева
Тениски  - 39, 49, 59 лева
Боксерки – 29 лева
Гривни – 20 лева
Шапки – 20 лева

Не са добри резултатите и от продажбата на автобиографичната книга на Бербатов. Там Митко също се надяваше на много по-високи постижения на книжния пазар.  

 

 

Станете почитател на Класа