Дневен хороскоп 21 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес ще искате спокойствие и хармонични отношения, но вашите желания могат да не се изпълнят. Планирате да свършите добре работата си, да зарадвате колегите и шефа, но тяхното възприемане на успех е различно от вашето. За съжаление няма да може да разрешите този конфликт, но визията ви за вашите цели ще ви позволи да изработите няколко варианта за тяхното постигане.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес няма да сте готови да се откажете от целите си, само за да може малко да си починете. Възможно е да се наложи да направите някои корекции в графика си, за да сте в крак с променящите се обстоятелства на работното място. Изглежда, няма да сте доволни от настоящата ситуация, но ще сте готови да се адаптирате, ако обстоятелствата се развиват по този начин.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес може да изпитате голямо напрежение, поради несъгласието на двама еднакво близки хора до вас. Трудно ще ви е да вземете страна и въпреки че тези проблеми не са ваши, те ще оказват голямо влияние върху настроението ви. Обаче с помощта на вашата находчивост и отлично чувство за хумор, конфликтът може да бъде разрешен.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес ще ви е трудно да разграничите реалното от възможното, както и да оцените наистина силните си страни и възможности. Рискувате да бъдете обвързани със трудно изпълними задължения, попадайки в капана на собствените си илюзии. Струва си да се вслушате в съветите на стари познати и близки хора, които ви познават добре.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Денят ще премине спокойно и приятно, ако не избързвате и не изисквате незабавното изпълнение на всички ваши желания. Възможни са неочаквани подаръци, изненади, които ще ви доставят удоволствие. Успешната комбинация от обстоятелства, ще ви позволи бързо да приключите задачите, които преди са ви отнемали много усилия. Ще имате шанс да научите нещо полезно или да получите информация, която скоро ще ви бъде полезна.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Ясно знаете какво искате, но заради желанието да изградите идеален план и да го приложите, може да забравите за първоначалната си идея. Нещо ще ви пречи да вземате спонтанни решения, вместо това ще трябва да се придържате към ясен план. Ако знаехте как да разрешите този проблем, щяхте да го решите. Опитайте се да мислите нестандартно и тогава решението няма да се забави. Доверете се първо на себе си и следвайте желанията си.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще сте много чувствителни и няма да успявате да контролирате емоциите си. Винаги държите чувствата си в себе си, стараете се да бъдете сдържани и уверени. Абсолютно не искате да разкривате преживяванията си. Въпреки това, днес трябва да прекрачите рамката която сте си поставили да споделите с някого. Доверете своите тайни на най-близкия си човек и ще почувствате облекчение.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще искалте да укрепите връзките с някои от вашите приятели и да преминете на по-дълбоко ниво. Същевременно ви трябва стимул, в противен случай ентусиазма ви ще угасне. Често вдигате значително нивото на изискванията си, но днес можете спокойно да обсъдите идеите си за подобряване на отношенията с приятелите. Решете с кого наистина може да изградите силна връзка и предприемете действия. Понякога е по-добре да бъдете сами, отколкото да се чувствате самотни в компания с много хора.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Напоследък се фокусирате върху развитието на вашите професионални умения и тяхната пряка демонстрация пред другите. Вие обаче не сте готови да рискувате и жертвате нищо за целта. Искате просто да прекарате времето си с приятели, но пътят към успеха е проправен с безкрайни трудности и старателна работа. Разбира се, изборът винаги е ваш, но трябва да помислите за последиците от всеки един от вариантите. Амбицията понякога си има цена.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Нещо ви притеснява в професионалната сфера, но това безпокойство няма нищо общо с факта, че не сте доволни от работата си. Истината е, че планирате ваканция от дълго време, но просто не може да изпълните плана си. В мислите си вече стягате куфарите, но, за съжаление, задълженията не ви пускат. Няма причина обаче да се отказвате от мечтата си. Засега се съсредоточете върху изпълнението на непосредствените си задължения, но не спирайте да планирате бъдещата почивка. Скоро ще получите това, което искате.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес всичко ще върви добре, но трябва да сте много внимателни. Старайте се да забележите всяка дреболия, не изпускайте нищо от поглед. В противен случай може да станете жертва на чужди интриги, да загубите нещо, на което много държите. Ще бъде грешка да разчитате на бърз напредък в бизнеса, ще отнеме много усилия, за да получите това, което искате.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес със сигурност ще сте доволни от перспективата за комуникации. За съжаление обаче някои от потенциалните ви събеседници имат своя любима тема, която вас изобщо не ви интересува. Разбира се, обичате да научавате нови неща, но днес просто ще искали да си поговорите от сърце. Е, имате право да общувате само с тези, които наистина са ви интересни.

 

Станете почитател на Класа