Дневен хороскоп 17 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес колкото по-тихо действате, толкова по-далеч ще стигнете. Обаче, все по-трудно ще устоявате на изкушението да поемете рискове и да направите рязък скок. Искрено искате да изпълните задълженията си, но не може да се откажете от рисковия си план, на който се надявате да ви помогне да постигнете повече. Изборът е ваш, но помислете за всички последствия. Има моменти, когато трябва да жертвате забавленията и да правите това, което е правилно.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Известни сте със своята спокойна и уравновесена природа в романтични отношения. Днес обаче ще сте по-склонни към експерименти и нови решения. Готови сте опитате всякакви идеи с любимия човек, а той от своя страна ще подкрепи всяка ваша прищявка.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес няма да имате желание да общувате и да се виждате с приятелите си. Ще искате да отидете на някое ново място, да общувате с нови хора и да придобиете нови полезни връзки. Взаимодействието с интересни личности, ще ви донесе невероятно удоволствие и опит.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес приятелите ви ще бъдат в недоумение, няма да разбират какво се е случило и защо вашият бивш спокоен и дружелюбен характер е заменен с агресия и нежелание за общуване. Ще прекъсвате другите и ще се шегувате не на място. Колкото и да е странно, дори няма да забележите тази промяна в себе си. Напротив, ще ви се струва, че сте по-активни и интересни от всякога. Опитайте се, да оцените случващото се по-обективно.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очаква ви напрегнат ден. Каквито и цели да си поставите, ще бъде по-трудно да ги постигнете, отколкото сте очаквали. Може да помолите приятелите за помощ. Те няма да откажат, но едва ли ще могат да направят всичко, навреме. Може да се появят нови хобита и интереси, а някои от вас ще започнат бизнес, за който преди са имали само груба представа и бързо ще постигнат успех. Трябва да бъдете по-внимателни при решаването на финансови проблеми.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Някои обстоятелства ще излязат извън контрол сутринта и това ще ви притеснява през целия ден. Глас в главата ви обаче ще нашепва колко ще постигнете, ако се освободите от ограниченията си. Всъщност, част от вас е готова да рискува. Ще си помислите, че всичките ви ограничения са просто нечии предубеждения. А вие заслужавате да правите това, което наистина искате.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Някои от приятелите ви днес, ще ви няправят интересно предложение, но вместо внимателно да претеглите плюсовете и минусите, веднага ще се съгласите. Това е много необичайно, защото рядко си позволявате да се захващате с нещо непознато. Въпреки това понякога трябва да умеете да излезете извън рамките на своите възможности, за да получите безценен опит и удоволствие от преживяванията.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Сутринта ще бъде доста успешна и ползотворна, само за няколко часа ще може да свършите много. Това е подходящ момент да споделите идеите си с приятелите и семейството, със сигурност ще ви помогнат да реализирате плановете си. Трябва обаче да бъдете по-внимателни при решаването на финансови проблеми, тук небрежността може да доведе до загуби.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Винаги сте обичали да разширявате знанията си и да рискувате, овладявайки нови сфери на дейност. Ваше скорошно увлечение, много ви привлича, но все още сте далеч от конкретни резултати и се опитвате да дадете всичко от себе си. Днес няма да се притеснявате, че този подход може да ви навреди и ще се опитате да надхвърлите възможностите си, за да получите това, което искате.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес ще бъдете твърде взискателни в любовта. Ще имате желание да промените нещо и може би дори да устроите кавга за дреболии. Но няма смисъл да разстройвате вашата връзка и да я запълвате с проблеми и хаос. Най-вероятно просто сте объркани и ви липсва любов. Говорете за това със своя любим и проблемът ще бъде решен с един замах.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Готови сте да се съгласите с всякакви невероятни идеи, но ви се струва, че някой се опитва да попречи на вашите планове. Оставете настрана конспиративните теории, говорете с другите и ще се уверите, че вашите предположения са само плод на вашето въображение. Заключенията трябва да се правят въз основа на факти, а не на предположения.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Някои хора са готови да правят какво ли не, само и само да не се занимават с ежедневните си дела. Вие от своя страна предпочитате да потънете в работата, отколкото да не правите нищо. Често пъти сте мотивирани от хора, които са подобни на вас в това отношение и се разстройвате, когато мотивацията не е достатъчна, за да работите. Опитайте се да промените подхода си към работата, но бъдете упорити в целите си и не се отклонявайте от тях.

Станете почитател на Класа