Лили Иванова даде 17 бона

Лили Иванова е перфекционист не само на сцената, но както се оказва и в личен план, поне що се отнася до начина й на живот и скъпите придобивки, с които е свикнала от години да се обгражда в дома си.

 

Наскоро примата на родната популярна музика се обзаведе с луксозни пердета, които са й били докарани директно от Франция, и вече красят не един, а трите й просторни апартамента в столицата.

 

https://zdrave.to/media/source/202009/1600116054_orig.jpg

 

Известно е, че изпълнителката от години живее на последния етаж на китна кооперация на столичната ул. "Оборище", в непосредствена близост до френското посолство. Апартаментът с мансарда тя наследява след развода си с Янчо Таков. Неговият баща, важен държавен и партиен функционер навремето, Пеко Таков, лично настоява бившата му снаха да продължи да живее в жилището и дума не дава да се продума, че някой може да й го вземе.

До края на живота си Лили остава негова голяма любимка - не само като певица, но и като дъщеря, въпреки, че отношенията на сина му с бившата са обтегнати, пише "Телеграф".

 

https://zdrave.to/media/source/202009/1600116054_1bee4ee72c66dc829863c3bc2dfe6671.jpeg

 

През 90-те е имало периоди, когато в апартамента на Лили Иванова не е имало дори и едно перде, защото тогава тя е залагала само на щори. Днес обаче ситуацията е различна. Обикновено певицата залага на белгийски пердета, като ги сменя почти всяка година. Досега, когато открива софийска фирма, която доставя пердета от престижни производители във Франция, като за нея прави повече от голяма отстъпка. 

 
Дори има период, в който тя е нещо като рекламно лице на фирмата и срещу това говори по интервюта за пердета и чаршафи, уж случайно. Тогава Лили открива френския стил в обзавеждането. И докато доста от колежките й, в това число и от други жанрове, си падат по кичозни италиански марки, направени предимно за руските олигарски, Лили се спира на френския финес. За новите си два апартамента в Подуяне и Изгрев, певицата също си е взема завеси и пердета.

Станете почитател на Класа