Дневен хороскоп 16 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес суровите ви изказвания могат да навредят на мнозина, ако навреме не си затворите устата. Нямате достатъчно факти, за да прецените обективно текущата ситуация. И колкото повече се ядосвате, толкова повече ще наранявате близките си хора. Опитайте се да разберете повече подробности. Ще ви бъде по-лесно да повлияете на чуждото мнение, когато имате под ръка надеждни факти.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Много благоприятен ден за общуване. Ще се разбирате отлично с другите хора, дори ще може да се сдобрите с тези, с които някога сте се карали жестоко. Не е изключено запознанство, с романтично продължение. Вие се харесвате на много хора и може да омаете главата на някого, но няма да загубите здравия си разум.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Справяйки се със семейните проблеми, ще бъде полезно да сравните миналите ситуации с нещата в настоящето. Мислейки за това какви грешки са ви довели до настоящите трудности, ще може да си направите правилните изводи и да предотвратите подобни грешни стъпки в бъдеще. Трябва да подредите чувствата си и да се научите да решавате проблемите на момента, а не да ги отлагате за в бъдеще.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес вашият език, ще е ваш враг. Когато обсъждате лична тема, може да обидите някого или да му напомните за стари проблеми. Независимо от това, вашият опит ще ви помогне да разрешите това недоразумение. Покажете снизхождение и се въздържайте от груби изказвания. Ако някой познат е изпаднал в трудна ситуация, опитайте се да му помогнете.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очаква ви един много спокоен и приятен ден. До обяд е чудесно време за подреждане на нещата. Ще успеете да поставите всичко на мястото си и да откриете причините за събитията, които преди са изглеждали необясними. Може да набележите приоритетите си и плановете за бъдещето. Много от вас, ще се сбогуват със заблудите и илюзиите, които им пречат да продължат напред.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Ще си мислите, че всяка дума която кажете днес е закон и може да спечелите всеки спор. Не всичко ще бъде толкова просто, но е факт, че околните няма да могат да се конкурират с вашето красноречие. Проблема ще е в това, че скоро събеседниците ви вече няма да схващат същността на вашите мисли. Направете пауза и се опитайте ясно да формулирате какво имате предвид. Вашата гледна точка ще бъде приета и ще постигнете блестящи резултати, във всички разговори.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта може да е проблемна, особено ако имате сериозни планове за това време. Много неща няма да вървят според очакванията ви, но това не е повод за безпокойство, защото се разкриват нови възможности и като цяло нещата ще потръгнат добре. Това е точното време за решаване на семейни проблеми. Оказва се, че те не са толкова сериозни, колкото сте си мислели.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Най- накрая, ще успеете да решите текущите проблеми и ще може да планирате бъдещето си. Имате достатъчно мотивация и сте готови да съставите списък с обещаващи задачи, в които ваш надежден приятел може да ви помогне. Но не позволявайте нещата да излезат, извън обсега на вашите възможности. Мечтите понякога са полезни, но си струва да бъдете по-рационални при вземането на решения. С правилните приоритети ще успеете.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес са възможни приятни срещи и много интересни разговори. Някои от представителите на знака, ще получат много полезна информация. Вероятни са успешни покупки и печеливши инвестиции. Старайте се да не допускате грешки. при решаването на бизнес въпроси.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Настъпва време когато, ще може да осъществите плановете си. Първото нещо което трябва да направите, е да споделите идеите си с тези, които ще ви насърчат и ще ви помагат в бъдеще. Може да се наложи да усъвършенствате плана си, особено ако планирате нещо велико и амбициозно. Близък приятел ще ви помогне с това.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Имате рядък талант да анализирате проблемите, без да обръщате внимание на емоциите. Доста често успявате да ги разрешите предварително. Сегашната ситуация обаче, ще е по-различна. Поради силни преживявания, няма да знаете какво да правите. Не позволявайте на страховете си да ви попречат да кажете истината. Ключът към разрешаването на конфликтите, ще бъде честността.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Във всяка връзка понякога има трудности, особено когато двама души имат противоположни мнения. За съжаление, понякога описвате чувствата и емоциите си не съвсем правилно, което обижда събеседника. Днес ви се дава възможност да подобрите качеството на общуването и да предадете правилно мислите си. Опитайте се да говорите по-малко и да действате повече. Покажете истинските си чувства с действия и всички ще бъдат щастливи.

Станете почитател на Класа