Дневен хороскоп 15 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Трябва да помнте, че всяка монета има две страни. Това означава, че е нужно всяка ситуация, да разглеждате по-внимателно. Не бързайте, претеглете всичко и изчислете. Съществува възможност за големи грешки, които трудно ще бъдат поправени, дори под въздействието на силен натиск. Добър ден за саморазвитие, учене, четене и сключване на сделки.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес ще бъдете изпълнени с упоритост и брилянтни идеи. Мислите, че всичко това може да бъде реализирано, ще ви згряват. Но знайте, че само ясен план ще ви помогне да постигнете това, което искате. В любовната сфера, са вероятни непрекъснати интриги и коварни атаки. Новият партньор блести с ексцентрично поведение, с което е много трудно да се примирите. Следете какво ще се случи по нататък.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Трябва до минута да разпределите този ден, за да успеете навсякъде. Имате много работа за вършене и строго определени срокове за нейното изпълнение. В личния живот, може да се случи абсурдна ситуация. Човек, с когото някого сте се срещали, да се появи отново в живота ви. Но вие вече не сте същите, а до вас има нов и прекрасен любим.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Ще трябва да решавате трудни задачи, а вие не сте много добри в математиката. Постарайте се, няма друг начин. Освен това бъдещата ви кариера, ще зависи от вашата изобретателност. Не е изключена далечна командировка, покана за сътрудничество. Вечерта се очаква значителна печалба, заделете част от парите за пътуване.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очаква ви забавен и необичаен ден. Ще видите, че невъзможното е възможно! Само в личният живот, нещата не се уреждат. Постоянно сте тъжни за човек, с когото сте се разделили. Използвайте неизчерпаемите си ресурси в работата. Щефът ви е забелязал отдавна, така че покажете своите творчески таланти.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очаква ви противоречив ден, когато много от плановете могат да се провалят. Не се опитвайте да си го изкарвате на съдбата, просто обстоятелствата са неблагоприятни. Отношенията с любимия човек, са в някакво неопределено състояние. Или наближава ужасна буря, или всичко внезапно се успокоява. Намаленият имунитет, може зле да се отрази на вашето здраве.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Трябва да обърнете повече внимание на близките си роднини. Имайте предвид, че любимата ви работа, няма да е до вас в напреднала възраст. Това, разбира се, не означава, че трябва да я оставите. Просто се опитайте да разпределите всичко, което правите. Прекарайте свободното си време днес в почивка, спорт, общуване с природата и децата.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще решите възможно най-скоро да получите това, към което се стремите от години. Е, не сте родени в приказка, успокойте се. Ако впрегнете всички сили в осъществяване на целите, ще се изтощите и след това, ще се възстановявате дълго време. Не се страхувайте да нарушите ежедневието, ако ви посети вдъхновението. Създавайте, влюбвайте се и се потопете в радостите на живота!

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес няма да ви остане време, за разрешаване на личните проблеми. Ще бъдете толкова заети с други хора, че ще забравите за себе си. Но това ще ви е от полза, не сте готови за драстични промени. Решаването на личните въпроси, може да наруши вътрешния ви комфорт. Не е изключена и настинка, избягвайте да се преохлаждате и включените климатици.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате толкова много творческа енергия, че лесно може да построите огромна сграда. Но само в собствените си мечти, а не нещо истинско и живо. Философствайте по-малко, отървете се от излишните илюзии. Повишеният интерес към един човек, може да блокира пътя към друг. Въпреки че именно той е настроен на сериозна връзка с вас.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви незабравим ден във всеки смисъл. В парите, любовта и творчеството, късметът ще ви се усмихне. Съгласете се, че за това сте можели само да мечтаете. Включете рационалността, когато пазарувате. Често купувате някои неща, от които нямате никаква нужда. Изберете само това, което наистина ще ви бъде полезно в близко бъдеще.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Използвайте своя чар, за постигане на личните цели. Това не е манипулация или провокация, а хитра маневра. Не е изключена измама от страна на приятел, от комуникацията, с когото забележимо сте се оттеглили. Дистанционната работа ще донесе по-голяма полза, от реалната. Трябва да търсите нещо ново, да учите и развивате нови таланти.

 

Станете почитател на Класа