Мария удари дъното!

Минаха няколко часа от скандалното решение на фолкпевицата Мария да се откаже от музикалната си кариера. Със сълзи на очите миньончето си каза "сбогом" с нейните почитатели и удави мъката си в алкохол. 

Няколко дни преди това Мария сътвори чудовищен скандал, който най-вероятно лежи в основата на нейното решение. 

В социалните мрежи се завъртя скандално видео, в което Мария пее ужасно фалшиво песен на колежката си Софи Маринова. Това се случило по време на участие на ромския славей в Слънчев бряг, където Мария се забавлявала с приятели. В разгара на купона Софка й подала микрофона и тя започнала да грачи, а всички в заведението си запушили ушите. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202007/950/1596174931_1.jpg?_=1596175079

 

Видео с изпълнението на Мара се появи в социалните мрежи и бе подложено на жестока критика. Много колеги на Мария се присмяха и изявиха категоричната си позиция, че е срам за жанра. Всички се зачудиха как е успяла да съхрани 20-годишна кариера без никакви гласови данни. 

Говори се, че Мария трудно понесла този удар и това я накарало да вземе решението да спре да се занимава с музика. Още повече, че през последните години няма никакви участия и само влага луди пари в проекти без да има възвращаемост. 

 

Носи се и друг слух, който на нас лично ни се струва по-правдоподобен. Мария е хванала нов богат любовник, който категорично й забранил всякакви светски прояви. Пайнерката била притисната до стената да вземе това трудно решение. "Като я зареже, пак ще почне да прави клипове", съскат нейни колежки от бранша.

Станете почитател на Класа