Андреа забрави за Кобрата

Андреа забрави за Кобрата
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    01.08.2020
  • Сподели:

Фолкпевицата Андреа най-накрая се взе в ръце и излезе от дупката, в която бе затънала след скандалната раздяла с Кубрат Пулев. 

 

Еротично видео на изкусителната блондинка с татуиран мачо взриви мрежата. С този ход тя показа на Кубрат, че вече е минало за нея и хубавите неща в живота й тепърва предстоят. 

 

Виждаме полуголата Андреа да се въргаля в леглото с татуирания младеж,а изглежда няма против ръцете му да се спускат по цялото й тяло. Всичко това наблюдаваме в новото видео на певицата "Егоист", което сама измисля след раздялата с Кобрата и вероятно е насочено към него. 

 

Андреа най-накрая реши да се завърне към музикалната си кариера, която от пет години насам е застой и хората почти я забравиха и отписаха. Тя трудно прие изневярата на Пулев, но това й помогна да се вземе в ръце и да помисли за нови песни, а в същото време и за външния си вид, който в последно време е окаян. 

 

 

 

 

Изпълнителката на "Неблагодарен" е взела сериозни мерки и спазва хранителен режим, за да може да се отърве от излишните килограми и вече има видими резултати. Категорично се е зарекла, че ще си намери по-достоен мъж, с който да удари в земята боксьора, който заяви, че в последните години останал при нея от съжаление.

https://zdrave.to/media/source/202007/1596094587_1.jpg

 

Станете почитател на Класа