Двойка се награби между седалките

Двойка, пътуваща със самолет в САЩ, беше заснета и разкритикувана остро за твърде бурната демонстрация на чувства на борда. Предвид ситуацията с коронавируса, обаче, случката се оказала още по-нелепа.

 

Мъжът и жената се награбили страстно на седалките в салона на самолета. Силните им чувства нямало как да останат незабелязани от останалите пътници в самолета, които ги снимали и качили кадрите в Инстаграм профила Passenger Shaming, където се показват странни и абсурдни случки по време на полет.

 

Вижда се, че жената е в обятията на солидния мъж, който я държи здраво и двамата разгорещено се целуват. Смешното в цялата картинка е, че и двамата са с маски на лицата.

Не е ясно с коя авиокомпания са пътували двамата.

 

 

 

Авторката на снимката, която летяла заедно с двойката, разказва: „Това беше по време на полета ми от Форт Лодърдейл, Флорида, до Кълъмбъс, Охайо. Тази двойка беше в настроение. Първо той я храни с лъжица, буквално с лъжица. След това ѝ свали чорапите, за да ѝ масажира краката. И накрая завършиха програмата с това. Трябваше да го документирам“.

 

Другите пътници също били шокирани. Един отбелязва: „Изглежда безопасно, но другите пътници може да започнат да повръщат, гледайки това, и да възникне проблем“.

 

 

Станете почитател на Класа