Дневен хороскоп 11 юли

Дневен хороскоп 11 юли
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.07.2020
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Трябва да се осланяте на логиката във всичко. Дори ако работата ви се струва безсмислена, вършете я с пълна отговорност. Може да се почувствате зле, ако прекарате целия ден навън, без да вършите нищо. Нищо странно в това, ако сте се подвели по измамно топлото време и не сте се облекли добре. Сега, ще страдате от собствената си грешка.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Доверявайте се на интуицията си, тя определено няма да ви подведе. Ако критики идват от страна на шефовете, приемете всичко което казват спокойно, особено ако критиката е конструктивна и обективна. На работа, може да започнете любовен роман, но тези бурни емоции трябва да останат скрити от другите.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Може да сключите доходоносен договор, дори ако не търсите нова работа. Точността днес трябва да бъде дори по-напред от поетите ангажименти. Благоприятен ден за финансите, които сами ще идват в джоба ви. Късмета в любовта, ще ви позволи да съберете смелост и да направите предложение на човек който харесвате.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Обръщайте внимание само на това, което наистина е достойно и интересно. Твърде рано е да се отпускате, проектите ви, все още не са реализирани. В бизнеса ще имате перспективи за сътрудничество със западни фирми. Изчислявайте правилно приходите и разходите си, за да не изпаднете в криза и трудна ситуация.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Ще може да си позволите всичко, което желаете. Искате да практикувате йога или любимото си хоби? Давайте! Да се срещнете с приятели или отидете сред природата? Още по-добре. Но не е препоръчително в любовта, да проявявате твърдоглавие. Трябва внимателно да изслушвате избраника си, за да не си навредите.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очаква ви един двусмислен и малко загадъчен ден. Вашите желания, толкова лесно ще се материализират, че ще повярвате в чудеса. Изключителен ден за изучаване на чужд език, икономически прогрес и политически дебати. Ще бъдете на върха във всяка сфера, а зад гърба си, ще имате влиятелни покровители.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще бъдете шокирани от факта, че мечтите ви започват да се сбъдват. Уви, само във финансовата област всичко остава същото. Може би си заслужава да се придържате към икономичен бюджет и спестяване? Забавленията, ще ви помогнат да се отпуснете. Само с алкохола и екзотичните ястия, бъдете по-внимателни.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Настройте се на позитивна вълна и добрите промени непременно ще се случат. Ако ви харесва да се само съжалявате, в замяна ще получите същото отношение. На малките проблеми във финансовата сфера, не обръщайте внимание. Е, не винаги на главата ви, ще се изсипват милиони. Понякога трябва да се смирявате със ситуациите, които са възникнали.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Възможен е спор с любимия. Но до сериозни последствия, няма да се стигне. В областта на финансите, се опитайте да не дължите нищо на никого, тогава стабилността ви е гарантирана. Много перспективи ще се отворят пред тези, които имат собствен бизнес. Документите са в ред, стоките се реализират и партньорите ще са доволни.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете приятелски настроени към всички, дори ако някой от околната среда ужасно ви досажда. Покажете на какво сте способни, флиртувайте, забавлявайте се и се усмихвайте широко. В любовта, напротив, трябва да бъде изключително искрени и честни. В противен случай, незабавно ще ви разкрият. Едно служебно пътуване, ще ви помогне да напреднете в кариерата.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще бъдете объркани, особено когато ви обвиняват в неща. който не сте правили или не сте казали. Извлечете си урок от всичко, което се случва и в бъдеще по-малко говорете за вашите планове. В личния живот, трябва да бъдете по-строги към себе си. Отношенията с партньора ви, не могат да се нарекат безоблачни, но е по-добре да преминете всички тестове заедно.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очаква ви море от примамливи и печеливши предложения за работа. Ще ви бъде много трудно да изберете едно, но това е необходимо. В противен случай, те ще бъдат грабнати от по-бързи и завистливи партньори. Успех очаква тези, който планират пътешествие. Ако искате да почивате, тогава го направете и не слушайте съветите на богатите си приятели.

Станете почитател на Класа