Няма такъв нахалник!

На някои хора явно не им пука, след като веднъж са прегрешили, да го сторят пак. Футболистът на френския Анже Фарид Ел Мелали бе арестуван за втори път през тази година за...мастурбиране на обществено място. Първият случай беше през май.

Ouest-France написа, че 22-годишният алжирец е бил спипан от полицията вчера.

„Фарид Ел Мелали бе изслушан тази сряда сутрин от полицията в Анже относно извършени действия по време на период на задържане, които той признава и за които вече бе разпитан, преди да бъде извикан пред съда“, заяви адвокатът на футболиста Сандра Коларик.

„Той поднася най-искрените си извинения към жените, които са били на близо и са станали свидетели на случилото се“, добави Коларик.

Президентът на Анже Фабрис Фавето-Бон пък заяви: „Чухме извинението на футболиста. Очевидно обаче такова поведение, в зависимост от решенията на съда, не съответства на ценностите на клуба и нашите изисквания към играчите да бъдат пример. Ще обявим скоро нашето решение.“

Ел Мелали пропусна сутрешната тренировка на отбора. Той рискува да получи присъда от една година затвор и глоба от 15 хиляди евро.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа