Кобрата нападна Джошуа

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев атакува световния шампион по бокс в тежка категория на три различни федерации Антъни Джошуа заради невъзможността на британеца да се бие в момента. Кобрата си спомни за 2017 година, когато контузия го лиши от мача със световния шампион и тогава Джошуа омаловажи травмата на съперника си.

Наскоро промоутърът на шампиона Еди Хърн заяви, че дълго чаканият за България мач най-вероятно ще е през ноември и то пред публика.

"Каква драма е животът, а? През 2017-та когато трябваше да играем с Джошуа и аз се контузих сериозно, той каза, че бил се "контузвал многократно и че моята контузия била лека и съм могъл да се състезавам така". И се надсмиваше. Еее, дойде моментът той да е контузен, хайде сега да играе така, какъв е проблемът? Нали е големият шампион! И сега ще бия, и през ноември пред публика! Но както и да е, аз съм в готовност и още тогава казах, че такъв мач между него и мен ще има и че моята контузия ще мине и ще дойде моментът да се срещнем и аз ще го победя," заяви Кубрат Пулев пред Bulgarica.

 

снимка: Getty Images/Gulliver

 

"Съгласихме се с всякакви условия и претенции, включително и ултиматума да играем в Лондон! Подписан е договорът за мача и аз очаквам само да фиксираме точната дата през ноември. Надявам се ситуацията с коронавируса да утихне малко и мачът да се проведе с много хора, които искат да гледат на живо! Поддържам форма с общо физическа подготовка и съм в готовност за здрави тренировки! Сила съм и само напред към победата. България ме зарежда и играя за нея! Обичам я! Не забравям българите в Щатите, които ми дадоха още сили в битките там! Благодаря на всички за неспиращата подкрепа, която е най-важна за мен!", добави Кобрата.

 

Станете почитател на Класа