Емилия предизвика...

Откакто е в обятията на Жорж Башур поп фолк дивата Емилия е много различна - по-красива, по-спокойна и още по-секси, категорични са феновете й.

 

Дали заради отминалия Ден на детето или просто така, но гласовитата блондинка отново предизвика много вълнения с актуалните си фотоси. На кадрите изпълнителката е в компанията на дъщерята на любимия си и на малкото си момиченце, а трите дами се забавляват повече от заразително.

 

https://zdrave.to/media/source/202006/1591214536_emiliya_2.png

 

https://zdrave.to/media/source/202006/1591214536_emiliya_1.png

 

"Колко са естествени! Няма надути джуки, няма пози, евала! Не е като колежките си", гласи един от десетките коментари под кадрите, а самата Емилия наскоро сподели и какво си спомня от своя най-сладък детски период:

"Аз имах много цветно и щастливо детство. Надявам се един ден и моите деца да ми го кажат. Всички деца заслужават добри родители и щастливо детство. Свобода да се учат, изразяват и да порастват. Това чудо на природата да създаваме живот е невероятно!

Това чудо да обичаш някого повече от себе си, също е невероятно. Това чудо се нарича ДЕТЕ/РОЖБА. Точно това чудо на природата никой и нищо не може да го замени!!! Честит да ви е празника, мили деца!!! Бъдете много усмихнати и здрави!!!", пише гласовитата певица в профила си.

Станете почитател на Класа