Мащабна оргия

Двойка от американския град Филаделфия, щата Пенсилвания, обещаха на местните жители да организират мащабна оргия, след преустановяването на карантината от коронавирус, въведена в страната, съобщава New York Post. Електротехникът Боб и сексоложката Алиса са решили да развеселят съседите си и са залепили 30 листовки в района си с покана за „посткоронавирусна оргия".

 

Влюбени организираха мащабна оргия, защото се отегчили от карантината СНИМКА - 0

 

В обявата двойката е посочила имейл и призовава всички желаещи да кандидатстват. Въпреки шеговития подтекст и картината със супергерои от известни филми, много хора са възприели сериозно поканата. Отегчени от карантината, авторите на съобщението никога не са участвали в оргии, но сега се чувстват задължени да организират нещо подобно. „Това ще бъде ново преживяване за нас, но ние сме готови за него", признава 29-годишната бисексуална Алиса.

 

 

„Смятам се за хетеросексуален, но не се страхувам да опитам нещо ново", казва 25-годишният Боб. „Може би изглежда странно така публично да рекламираме груповия секс, но първоначално просто искахме да развеселим съседите си", подчертават те. Двойката се е изненадала и удивила, когато получила толкова голям отклик на шеговитата си обява. Дори жители на други държави писали за желанието си да участват в оргията. Алиса и Боб получили около 80 писма по електронната поща. След като карантината бъде отменена, американците планират да организират оргия в апартамента си. „Въпреки мащаба на бъдещото събитие, ние обезателно ще организираме всичко", казва Боб. „Не знаем какво ще бъде бъдещето ни, но искаме да имаме планове за него."

Станете почитател на Класа