Дневен хороскоп 28 май

ОВЕН (21 март - 20 април)

Както никога досега, ще имате нужда от мъдър наставник. Определено ще го срещнете по пътя си, но трябва да се оглеждате на всички страни. В личния си живот сте толкова любвеобилни, че може да не съхраните страстта. Помисле, трябва ли толкова упорито да преследвате целта? Особено след като вече отдавна, живеете заедно с избраника си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Прекарайте този ден спокойно и без емоционални драми. Не правете никакви движения в посока на хазарта - ще останете без нищо. Финансовото ви положение, може да се подкопае от авантюристични сделки. Така че, по-добре се откажете от тях. Вечерта, ви очаква романтична среща, облечете се изящно.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес ви очаква един прав път - работата. Може дори да отмените всички събития и партита, така че нищо да не пречи на професионалното ви развитие. Ще бъдете в състояние да спечелите големи суми, само ако не се отказвате дори от най- малките задачи. Но ако пазарувате, нещата могат да излязат извън контрол. Спестяванията преди всичко!

 РАК (22 юни - 23 юли)

Очаква ви творчески ден, когато можете да се започне всичко от нулата и да подпишете изгодни договори. Ако отговорите на симпатиите на даден човек, ще завържете бурен роман. Семейните е по-добре, да не заглеждат очарователни особи. Организирайте с партньора си почивка, с романтични нюанси. Отидете в кафене или ресторант.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес е добре да се откажете от рискови начинания. Ако не послушате този съвет, ще загубите всичко, което сте натрупали в продължение на много години. Конфликтите могат да бъдат малки, но продължителни. Следователно, по-добре се въздържайте от спорове, особено с близки хора. Вечерта е подходяща за среща с приятели и отдих на открито.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Не се втурвайте в любовта, без да се огледате, в противен случай тя ще се изплаши от вашите пориви и ще избяга. Не пречи и да направите пауза, в отношенията си с избраника. Помислете внимателно и ако имате съмнения, тогава отложете приемането на важно решение. Възможни са приходи, които ще ви помогнат да върнете дълговете си и да купите всичко, от което се нуждаете.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Трябва да гасите в себе си пристъпите на ревност и подозрителност, в противен случай кавгите с другите хора, няма да могат да бъдат избегнати. Ще трябва да похарчите голяма част от средствата си, за плащане на битови сметки и данъци. С роднини предстои да решавате заедно някои важни въпроси, свързани с бита. Бъдете възможно по-дискретни.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес внезапно във вас, може да се зароди някакво силно чувство. То може да бъде както любов, така и омраза. Ако емоционалното ви състояние постоянно се колебае, тогава е по-добре да си починете в тишина. Самотата ще ви носи повече ползи днес, отколкото общуването. Пътуването е малко вероятно да бъде изгодно, а по пътя са възможни извънредни ситуации.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще бъдете способни не само на благородни постъпки, но и на авантюри. Имайте предвид, че рискът без основателни причини може да доведе до сериозни проблеми. Включително и финансови. Опитайте се, да се изолирате от обществото днес. Може да се занимавате с тиха умствена работа. Тя ще се окаже по-ефективна.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се препоръчва, да разпръсквате енергията си за глупости. Скоро ще ви трябва, за по-амбициозни задачи. Денят е подходящ, за конструктивни решения в личната сфера. Ще успеете да реализирате дори това, което по-рано е било невъзможно. Основното е, да не си правите илюзии. Реализмът е това, към което трябва да се придържате във всичко.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Благоприятен ден за тези, които са насрочили важно събитие. Всичко ще протече, дори по-добре, отколкото сте мислили. Само в комуникацията с приятели, може да се промъкне искра на неразбирателство или недоверие, но всичко ще бъде под контрол. Портфейла ви, ще се напълни, ако успеете да си върнете дадените заеми. Но шансовете за това не са големи, затова по-добре се надявайте на резервите си.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очаква ви, спокоен и мирен ден, през който могат да се случат интересни събития. Изключителни перспективи, се очакват в сферата на работата. Само, не се занимавайте с безполезни дела и не си губете времето. В любовта, ще се нуждаете от търпение, за да докажете отново, искрените си чувства към избраника.

Станете почитател на Класа