4 необичайни пози

Ако сексът с половинката ви стане досаден и определено не изпитвате емоцията и удоволствието, което сте имали преди, то този материал е точно за вас.

 

Едно от най-важните неща, за да върви една връзка, е партньорите да се разбират в леглото. Понякога обаче приключенията в кревата се превръщат в рутина, а това се отразява и цялостни на отношенията ви с любимия човек. 

 

Точно сега е моментът да експериментирате с нови пози и да внесете цвят в любовния си живот. В следващите редове ще ви дадем 4 предложения, с които да се върнете към върховното удоволствие от интимните преживявания с избраника ви.

 

Седяща 69

 

 

 

Позата 69 е една от най-противоречивите в секса. От една страна, според статистиката повече от 70% от мъжете си падат по нея, а от друга - тя е първата в класацията за най-неудобни пози и сред двата пола.

Ако не сте против това забавление, то може да го направите много по-екзотично. Просто го направете не легнали, а седнали.

Сядате на стол, а вашата задача е да опрете главата си на коленете на половинката и да обвиете с крака врата му. 

Знаем, че звучи като нещо невъзможно, но в действителност не е никак сложно, а ви гарантираме, че ще ви е много по-интересно. Ако намерите баланс ще бъдете меко казано възнаградени с огромно удоволствие.

На наблюдателната площадка

 

 

Това е поредна вариация на ездачката, но доста преформулирана. Седнете отгоре върху половинката си в поза ездачка, но с гръб към него и лице към краката. Внимателно се опитайте да легнете върху него, така че ръцете ви да прегърнат краката му, а вашите да са отстрани на главата му. 

Движете се бавно, защото в началото може да е много необичайно и за двама ви. Това е секс от нов ъгъл и ви обещаваме, че ще го помните дълго.

Забавна добавка

 

 

Внимателно седнете върху половинката си, така че само главичката на пениса му да е вътре във вас. Задръжте така за секунда, след което бавно се спуснете надолу. Важно е обаче да сте стъпили до него, а допълнителна опора може да си създавате с ръцете. 

Разнообразие

 

 

Облегнете се на кухненската баса или на някоя друга и застанете на задна, но изправени. Нека половинката ви вади изцяло пениса си, а вие притиснете бедрата си едно в друго. Така и двамата ще получите върхово усещане. За допълнително удоволствие може да използвате лубрикант и пръсти по време на акта.

Станете почитател на Класа