Как да свалите кубинка

Куба винаги е била интригуваща дестинация, съчетаваща в себе си екзотика и ярки контрасти. В последните години тя става все по-отворена и достъпна за всички, които искат да се насладят на хубава музика, красива природа и първокласен ром.

 

За никого не е тайна, че пътуването в Куба може да бъде предизвикателство. Наред с интересната култура, страната разкрива своето незавидно икономическо положение. Мръсните улици, мизерстващите хора, очуканите соцвозила и старите сгради са неизменна част от пейзажа.

 

И все пак туристите признават, че хората са много дружелюбни и мили. Наистина, имайте предвид, че когато ви заговарят на улицата, повечето се опитват да ви измамят с нещо, макар и много приятелски. В почти всички градове ще видите хора, които се наслаждават на живота и на това да бъдат заедно въпреки тежкото си положение.

 

Има и нещо друго, обаче, което човек не може да не забележи – красивите жени. От служителките, които ще ви проверят паспорта на летището, до касиерките, които ще ви обменят пари в банката – няма как да не се натъкнете на някоя изумителна красавица. По време на престоя си в страната ще се влюбите поне няколко пъти.

 

 

Освен в Куба, горещи кубинки можете да срещнете и в други части на света. Избягалите от дългогодишния режим на Фидел Кастро са над 1 млн. Днес най-голяма част от тях живеят в САЩ, следвани от Испания, Италия, Пуерто Рико и Мексико.

 

В Щатите има 10 пътиповече кубинци, отколкото в Испания. Най-голямата им концентрация е в Маями.

Куба е една от най-безопасните страни в Латинска Америка, пише блогър в My Latin Life. Това се дължи не толкова на високия морал на хората, колкото на тежките на наказания за престъпления срещу туристи. Като например 20 години в трудов лагер.

 

 

И все пак местните намират много хитри начини да ви измъкнат пари без да се стига до насилие. И мъжете и жените са еднакво добри в това.

 

Най-трудното нещо при флиртуването с кубинските жени е, че не можете да разберете дали ви харесват наистина или само за пари. В началото имате усещането, че всички жени в Хавана са проститутки. Независимо дали вие заговаряте някоя жена или пък тя първа се приближава до вас – накрая всичко е за пари.

 

Друг проблем е, че момичетата ще си имат неприятности, ако ги видят да си говорят с чужденци, независимо дали става въпрос за проститутки или обикновени девойки. Така свалките в Куба се оказват изключително трудни.

 

 

В общи линии, когато се приближите към момиче, което ви заглежда, или ще стане въпрос за пари или тя ще бъде изключително нервна, ще се оглежда предпазливо и няма да ви погледне в очите. Това се дължи на факта, че може да си има проблеми, ако я видят да говори с чужденец. Логично, в малките градове положението е по-лошо.

 

Затова едно от най-добрите неща, което можете да направите, е да се облечете и да изглеждате колкото се може повече като местен жител. Ако, разбира се, и генът ви го позволява. Но внезапно ще откриете колко лесно е да говорите с местните жени вечер, когато не изглеждате като чужденец.

 

Ако искате да се запознаете и да флиртувате с местни момичета, избягвайте старата централна част на Хавана. Пробвайте си късмета във Ведадо – модерната част, където живеят повече заможни жители. Дамите там са малко по-нормални и по-рядко се предлагат срещу пари. Освен това са по-склонни да водят разговори – вероятно защото са от влиятелни семейства и полицията не би им правила проблем. Там се движат и студенти и рядко някои от тях се държат като проституки.

 

 

Другото важно нещо е да не се ограничавате само до Хавана. Ще имате мнго по-голям успех със заговарянето на жени, а и на мъже, в средноголемите градове като Сенфуегос и Санта Клара.

 

Също така е важно да си уредите въпроса с настаняването предварително. Ако искате да заведете кубинка вкъщи и сте отседнали в частен дом, вероятно няма да ви позволят да го направите. Те са задължени да запишат посещението на момичето и това би изглеждало лошо за техния бизнес.

 

Затова отидете в хотел. Момичето пак ще трябва да се регистрира и няма да е много съгласна, но поне в хотелите са свикнали с такива неща и ще знаят как да постъпят. Ако дамата се е съгласила да остане с вас през нощта, тя ще е наясно, че трябва да се регистрира.

 

 

Алтернативата е да намерите частна къща, известна с това, че не гледа с лошо на тези неща.

Едно от най-важните неща е от самото начало и през цялото време да демонстрирате, че няма да плащате за секс. Някои жени биха преспали с вас и едва след това започват да ви обясняват, че им трябват пари „да купят мляко на сестра си“. Бъдете категорични, че не го правите за пари. Трудно е тази тема да се изясни тактично, но е наложително.

 

Какво можете да очаквате от истинската кубинска жена, която не е проститутка? Те са чувствени, изкусителни и пристрастяващи. Притежават енергия, която трудно може да се види другаде. Вероятно фактор за това е липсата на социални мрежи.

 

Ако местна девойка ви хареса, тя ще ви се усмихне. Мъжете са по-малко тактични към жените – направо викат след красавиците. Отношенията са доста по-прости и естествени.

 

Кубинките са доста директни, неподправени и непримирими. Да бъдат секси им е втора природа. Те знаят много добре как да грабнат някой мъж. Ако ви харесват, няма да се срамуват да ви го кажат.

 

Ако искате да ви излезе късметът с кубинка, трябва да освободите своята мъжественост. Свенливостта не съществува в тази култура. Флиртувайте напористо и покажете ясно намерението си. Кубинските мъже имат много агресивен подход.

 

 

Не е нужно да бъдете натрапчиви като тях, но трябва да сте по-директни, отколкото сте свикнали в САЩ или Европа. Ако тя има интерес към вас, а вие не предприемете нещо бързо, тя ще си помисли, че не я харесвате. Или че сте гей.

 

Поради факта, че в страната има много проститутки, трябва да си пробвате късмета с наистина много жени. Дори и да не изглеждат като жрици, в много случаи жените, на които сте хвърлили око, ще ви искат пари.

 

Станете почитател на Класа