Гъмов задлъжнял на половин София

Гъмов задлъжнял на половин София
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.05.2020
  • Сподели:

Станимир Гъмов дължал пари на половин София. Това стана ясно, след като известен в хайлайф средите гримьор го обвини в социалната платформа Фейсбук.

 

Актьорът не остана безучастен и отговори на нападките чрез коментари в мрежата, обръщайки се към недоброжелателите си с доза ирония.

Повод за скандала помежду им се превърна задържането на модната шефка Евгения Калканджиева от органите на реда по-рано заради съседска разпра. Известните се разделиха на два отбора „за“ и „против“, като някои от тях прескочиха границите на благоприличието и си размениха хапливи коментари, пише "Телеграф".

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1589267890_1_korica.jpg

 

Включването на гримьора Валентин Кулагин, който е бил част от риалити формата ВИП Брадър, подразни Гъмов „Пръдльо, дължиш пари на половината дилъри в София. Оправи си борчовете и тогава съвети към мен!“, бе отговорът на майстора с четките, след като Станимир написа: „Никога, ама никога не си позволявай да коментираш каквото и да е. И понеже няма да го схванеш веднага, ще ти го повторя – никога.“

Актьорът се засегна от обръщението, а към нападките подходи с ирония, без да ги приема сериозно. Това като че ли отново провокира повторно брадъра, който изригна: „Лоша работа, нали? Откакто затвориха театъра в Шумен се чудиш къде да се изявиш.“ Популярният с нетърпимостта си към забележки Валентин Кулагин, изтри коментарите. Скрийншоти обаче се появиха в lifeonline. 

 

В обсъждането на темата се включиха още знаменитости, сред които Ива Екимова, певицата Йоко Захариев, плеймейтката Златка Димитрова, известна повече като Черната Златка и рап певецът Йонислав Йотов – Тото от група „СкандаУ“. Повечето от тях споделиха, че поведението на Калканджиева е резултат от непрекъснатия натиск на който е подложена, други пък строго я осъдиха, акцентирайки на саморазправата с комшиите й.

Станете почитател на Класа