Атакуваха Илиана Раева

В социалната мрежа "Фейсбук" се завихри скандал след мощната подкрепа на председателя на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева към Жени Калканджиева. 

Както БЛИЦ писа, бившата миска беше арестувана заради лют скандал със съседи в столичния квартал "Бояна". След това тя беше пусната от ареста и в момента срещу нея се води дело за дребно хулиганство.

 

Раева беше атакувана за думите и отношението си към Калканджиева. Ето какво отговори тя на тези, които си позволиха да я критикуват.

 

Публикуваме думите й без редакторска намеса: 

 

Написах преди малко пост, в който изразих отношението си към Жени Калканджиева и онези, които злорадстват ( подиграват се). Написах, че тези хора са без лица! А не без профилна снимка във фейсбук!Никъде в поста ми няма думата съседи, няма думите умни българи, които правилно изразяват мнението си... Никъде не коментирам критиката! Никъде! Коментирам ЗЛОРАДСТВОТО!!!
Написах, че Жени е умна и с добра душа. Написах, че има проблем. Написах, че се е справяла с тежки проблеми, които е преживяла. Написах, че вярвам, че пак ще се справи. Харесвам тази жена и искам да я подкрепя!!!
Е как пък толкова народ се припозна, че е без лице, че и злорадства?! Как пък толкова народ реши, че той е посоченият от мен?! Ами чета им коментарите и се чудя, да се смея ли, да плача ли. Ами смешно е! Тъжно е! Глупаво е... Жалка работа.
Толкова ли е трудно да прочетете и да разберете какво съм написала?!
Тиради ли е, чудо ли е...
Даже ми обясняват, че били с лицата си ( снимката и във фейсбук).  Ами да! Това е снимката, а не лицето, за което аз говоря.
Ако не сте успели да успокоите насъбралите се демони от живота ви, моля!
Заповядайте и под този пост!
Тук, във фейсбук сме силни и преливаме от можене.

 

Станете почитател на Класа