Голата Мегз търси...

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз се раздели с Румен Рончев, след като се опита и неговия бизнес да задигне, а сега е решила да промени коренно визията си и да си намери ново гадже.

 

Скандалната Мегз изсветли косата си, а потребители в интернет веднага съзряха приликата й с бившата на Ники Илиев - актрисата Саня Борисова.

Провокативни снимки с новия й силикон заляха социалните мрежи, с което дава ясна заявка, че иска да си намери ново гадже.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1589275193_1_korica.jpg

 

Каканашева беше гост и в предаването Мармалад, където също решиха да ѝ търсят гадже. Екипът на предаването беше подготвил две купчини със снимки, а Мегз трябваше да избира докато не остане един претендент. Сред кандидатите бяха някои от най-желаните ергени в страната ни като Папи Ханс, Николаос Цитадирис, Кубрат Пулев, Кирил Деспотов, Галин, Бойко Кръстанов, Ники Илиев и много други. Огромното самочувствие на Каканашева си пролича.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201901/950/1547215653_m1.jpg?_=1547215830

 

Все пак Каканашева похвали Николаос Цитадирис и Радо Янков. Като за втория каза, че е искрено впечатлена от силната му социална отговорност. Но също така бързо го отхвърли, защото бил сериозно обвързан. “ Аааа не искам пак да ги развеждам.” - пошегува се амбициозното миньонче, което разведе транспортния бос Румен Рончев след 18 години брак. В крайна сметка Мегз избра от куртоазия Иво Аръков, с когото отдавна имат закачка. Актьорът, който никога не е скривал симпатиите си към Мегз и винаги флуртува с нея по светски събития и когато му е на гости, се развълнува и изчерви до ушите.

Станете почитател на Класа