Дневен хороскоп 13 май

Дневен хороскоп 13 май
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.05.2020
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

В личния живот ще успеете да направи това, което преди не сте успели да реализирате. Любимият ще ви гледа с други очи, меки и нежни. Ако приемете, че парите са отвратителни, тогава цялото вълнение за тях ще приключи. Работното настроение ще бъде нормално, но не трябва да изоставяте новите и креативни проекти.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще трябва да направите труден избор, по отношение на близки отношения. Богат приятел, може да намекне, че пътищата ви трябва да се разделят. Успокой се и действайте така, сякаш нищо глобално не се е случило. Материалната ситуация не е толкова критична, че да се откажете от елементарни радости, забавления и приятни покупки.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Отговорността и грижата за тези, които обичате, ще легнат върху силните ви плещи. Но такава мисия ви харесва, дори се гордеете с нея. За изпълнението на вашите планове, ще са необходими надеждни партньори, пари и разбира се, свободно време. Без ущърб за здравето и отношенията с роднините, ще направите пробив в кариерата.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Може без усилие, да получите всичко за което сте мечтали. Главното е, да се откажете от интриги и изкушения на страна. Изгодна оферта ще дойде от приятел, който работи в друг град или държава. Телефонното обаждане, ще бъде вдъхновяващо, но ще ви накара доста да мислите. Бройте калориите, ако искате да отслабнете и влезете във форма.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очакват ви интриги и клюки, след което дори няма да искате да погледате в очите някои хора. Такива тестове, не сте изпитвали от дълго време, сега ще трябва да защитавате позициите си. Конфликти са възможни в семейството, когато роднини ще започват да воюват помежду си. Не се намесвайте, ако не сте добре запознати със ситуацията.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Трябва да изпълнявате обещанията си, не само пред себе си, но и към близките си хора. Възможно е децата-тийнейджъри, да ви създадат много проблеми. Парите от небето няма да паднат, така че работете за тях. Тези, които са решили да продават или купуват имот, трябва грамотно да попълнят документите. Всяка грешка, може да донесе загуби.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес избягвайте хитруването и лицемерието, вие не сте такива хора, но именно тези качества може да проявите в общуването с другите. Опитайте се, да се държите деликатно и сдържано, в противен случай ще затънете в конфликти. Може смело да инвестирате пари, за да направите качествен обрат. Печалбата ще бъде малка, но значително ще укрепи вашият бюджет.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ако искате да видите увеличаване на приходите по личната си сметка, тогава трябва да работите упорито. Дори едно хоби може да бъде печелившо, имайте това на предвид. В работата за известно време ще има затишие, не насилвайте нещата изкуствено. Но в любовната сфера се очаква море от емоции, похвали и нежни прегръдки. Явно не напразно сте променили тактиката си към любимия.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви съдбовен ден. Ще застанете лице в лице с конкурентите, което ще доведе до рязък скок в бизнеса и финансите. Старайте се, да си записвате всичко, не само в ума, но и в бележник. Новите идеи и интересни мисли, ще бъдат полезни в бъдеще. Външният ви имидж изисква трансформация, запишете се в салон за красота.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес ще имате отлично здраве, пълен портфейл и много любов. Накратко, животът ще е успешен, но за колко време? Не снижавайте самочувствието си, пестете положителна енергия и я използвайте за добри дела. Ако се появят болки в гърба, тогава се откажете от спорта. Отдиха сред природата, ще има прекрасен ефект, организирайте го след обяд.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Трябва по-често да си организирате почивка, дори без причина. Именно това ще помогне да се отървете от тъжните мисли, да се изпълните с позитивизъм и да очертаете нещата за бъдещето. Спрете да седите пред компютъра, времето зад прозореца шепне – отдъхнете си пълноценно. За пътувания и активни спортове е отличен ден, но внимавайте с вдигането на тежести.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не се препоръчва да се оплаквате на всички, за вашето ужасно финансово положение. Парите от това няма да станат повече, но ще съсипете мнението на другите за себе си. В семейната сфера назрява криза, опитайте се да говорите откровено с вашия партньор. Влюбените двойки, ще трябва да се подготвят за важно и ярко събитие - сватба или раждане на дете.

Станете почитател на Класа