Дневен хороскоп 12 май

Дневен хороскоп 12 май
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    12.05.2020
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще се къпете в любов, ще получите неочаквани печалби и ще намерите нови приятели. Като цяло животът, ще е успешен! Необвързаните имат всички шансове да срещнат своята "сродна душа". Само не забравяйте за здравето, има вероятност за заболяване - ангина или гастрит. Храненето трябва да бъдат пълноценно, откажете се от яденето на крак.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви труден ден, когато и най-малката дреболия, може да ви изкара от релси. Естествено, това ще се отрази негативно на много неща, на здравословното състояние и на портфейла. Неочаквана среща по време на пътуване или почивка, ще преобърне живота на необвързаните. Ще погледнете по нов начин, на всичко което сте правили преди. По-позитивно!

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Трябва да прекарвате повече време на открито, а не в затворената и задушна стая. Дори ако работите в офис, излизайте за малко навън. Полезни ще бъдат превантивните мерки, насочени към укрепване на имунната система. Ако някой от вашите приятели ви покани да отидете на риболов или пикник, се съгласете.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Препоръчва се днес да се държите сдържано, дори ако някой от колегите или приятелите ви е откровено досаден. Нищо не украсява човека, така както сдържаността и достойнството. Необходимо е спешно да се откажете от вредните навици, за да започнете месеца в добро настроение. За пътуване, денят не е благоприятен.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Ще се потопите в такива събития, които ще ви превърнат в щастлив и доволен човек. Добри новини от приятели, както и похвали от шефовете - всичко това не е измислица, а реалност. Не трябва да се паникьосвате, ако изхарчите една кръгла сума за решаване на битовите проблеми. Няма друг начини, особено след като сами сте започнали ремонта.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Заемете се с интересни проекти. Но не ги оценявайте само от гледна точка на финансовата печалба, проявете творческо въображение. В личния живот шансът е пропуснат, така че не променяйте нищо изкуствено. Битовите проблеми, не трябва да отлагате "за утре", решете ги бързо. Здравето, ще зависи от вашето настроение.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Очаква ви професионален успех. Здравият ентусиазъм, ще ви предаде жизненост и ще помогне да реализирате грандиозните си идеи. Не се притеснявайте, за всичко ще имате достатъчно енергия и време. Любовният роман, ще има продължение, но не спирайте на едно място. Вземете инициативата и дайте нов ритъм на връзката.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Препоръчително е да бъдете по-активни в бизнеса, разговорите и пътуването. Основното е да се движите с тази скорост, която няма да наруши вашите планове. Заедно с роднини, може да започнете някакъв важен проект или организация за празник. Денят е неблагоприятен за нови начинания и самостоятелни решения. Особено, ако въпросът засяга бита и здравето.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви продуктивен ден, но не се стремете всичко да свършите. Само ще изхабите силите си, а те ще ви трябват за решаването на семейни проблеми. Нереализираните идеи могат да ви заредят с жизненост и амбиция и това е чудесно. Не съжалявайте за изразходваните пари, скоро ще получите повече. Вечерта, е възможен откровен разговор.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят обещава, много ярки и незабравими срещи. В процеса на общуване внимавайте да не изпуснете нещо важно. Импулсивните действия в любовта, ще доведат до кавги и конфликти, дръжте се в ръце. Покажете повече загриженост и внимание към децата, за да се разбирате повече с тях. От командировки, се откажете.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Трябва да положите всички усилия, за да вдъхновите себе си и своя партньор на романтични постъпки. Мислите само за работата и финансовите проблеми и така не можете да се концентрирате върху личната сфера. Погрижете се и за здравето си, то е от първостепенно значение. Купете си абонамент за фитнес, закалете се.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес са възможни сериозни разходи, които леко ще подкопаят вашият бюджет. Но това са временни затруднения, така че се успокойте. Много по-сложни са проблемите в личния живот. Отношенията с любимия са на ръба, погрижете се да ги запазите. В бизнеса има възможност да инвестирате, в оригинален проект.

Станете почитател на Класа