Момичето, чиято кожа сменя цвета си!

Момичето, чиято кожа сменя цвета си!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    12.05.2020
  • Сподели:

Какви ли не странни хора щъкат по земята. Преди време споделихме странната история на момичето със змийската кожа, по която цял свят полудя. Но оказа се, че има красавица, която е по-невероятна и от нея. 

 

Става въпрос за Хана Титензор. 23-годишната красавица живее в Белфаст (Северна Ирландия) и както много момичета от детството си мечтаела да бъде популярна. В известна степен нейното детско желание се сбъдна: доста хора по цял свят познават Хана.

Тя има почти 45 хиляди последователи в социалните мрежи. Причината за това е повече от смайваща.

Всички наричат Хана – момичето, чиято кожа сменя цвета си.

 

 

Истината е, че Титензор изобщо не е мулатка, но винаги е харесвал тъмния тен на кожата. Толкова много е харесвала загара, че е решила да се „потъмни“ завинаги. За това момичето прекарало по няколко дни в седмицата в солариума, избирайки сесии от минимум 15 минути. По-късно Хана решила да засили ефекта, като започнала да си бие инжекции за тен. 

 

 

 

 

 

Мнозина осъдиха момичето, други пък я призоваха да помисли за здравето си, а мнозина я обвиниха, че по този начин иска да промени расата си. Хана обаче реагира по доста интересен начин на нападките като им отговори, че тъмният й тен „просто я прави щастлива“.

 

 

В своя Instagram профил Хана често споделя доста провокативни снимки, показващи великолепна й фигура в оскъдно бельо, а понякога дори и без такова. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наскоро момичето удиви феновете си с невероятно тънка талия, която сякаш можеш да хванеш с две ръце. Някои са категорични, че Хана е премахнала част от ребрата си, за да изглежда така, а други казват, че този ефект е постигнала с фотошоп.

 

 

 

 

 

Подобна дилема има и за носа й – дали е с хирургическа корекция или по рождения изглежда така.

 

 

Вие какво мислите за тена, талията и като цяло за визията на Хана? Споделете с нас в коментарите!

Станете почитател на Класа