Черната Златка поиска дете

Черната Златка поиска дете
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.05.2020
  • Сподели:

В личния живот на Черната Златка понякога положението прилича като в зле режисиран латино сериал, защото тя ту е лудо влюбена, ту обратното.

 

И след като разведе бащата на сина си - Мирослав Недев, с когото имаха серия от раздели и събирания по време на буреносната си връзка, ето че плеймейтката вече е в горещите обятия на друг мачо.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1589019058_111.jpg

 

Новият мъж в живота на атлетичната брюнетка се казва Кирил Танев и работи като фитнес инструктор. И по всичко изглежда, че в момента двамата са толкова лудо влюбени един в друг, че не могат да се наситят на компанията си. Вече правят и доста сериозни планове за бъдещето.

 

Златка и Киирл са заедно от миналата година, когато и афишираха публично любовта си, въпреки че в самото начало правеха всичко възможно да бъдат максимално дискретни. Уви, не за дълго.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1589020346_1111111.jpg

 

"Какво като е инструктор и няма милиони?! Той е добър човек, уважава ме! Преди имах връзка с уж богат човек, който даже не ми плаща дължимите пари за детето!", бе реагирала гневно плеймейтката на подмятанията в социалната мрежа, че не се е взела с поредния богаташ, пише "Уикенд".

 

Нещо повече - Злати вече е готова за второ дете и си го представя именно с Кирил Танев, с когото живеят на семейни начала в Бургас, където се и запознават, естествено - във фитнес залата.

Станете почитател на Класа