Какво забранява Зуека на....

Какво забранява Зуека на....
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.05.2020
  • Сподели:

Васил Василев-Зуека и съпругата му Ани са много стриктни и спазват всичко, което националния оперативен щаб препоръчва още от началото на извънредното положение у нас.

 

Актьорът, когото гледаме всеки понеделник в хитовото шоу за имитации "Като две капки вода", се оказа неочаквано взискателен и принципен към най-близките си, което е дори похвално предвид масовото неспазване на карантината.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1588952002_20141128vuxfgtipgd.jpg

 

Тази година Зуека и жена му потготвят 6-годишното си момченце за първи клас, а малкият Стефан вече не само, че може да пише, но и да чете на два езика. Няма търпение да дойде и първия учебен ден, въпреки че все още не е ясно дали на 15 септември ще пракрачи прага на училището физически или ще му се наложи да го прави онлайн, стана ясно от гостуване на актьора в "На кафе" по Нова тв.

 

Зуека призна още, че двамата със съпругата му Ани не водят Стефчо дори и по детските площадки в парка, защото все още не са спокойни, че е достатъчно хигиенично и безопасно.

"Караме тротинетки единствено навън и то на места, където няма много хора и като спираме не пипаме абсолютно нищо. Вкъщи има и един батут, на който отвреме на време скача", добавя още Василев.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1588952002_ed2a3e75059b73a10b52754fbbe8b8c4.jpg

 

Наскоро Васил Василев-Зуека отпразнува 50-годишния си юбилей у дома, в компанията на жена си Ани, сина си Стефан и дъщеря си Девина, която е плод на любовта му с актрисата Нина Димитрова.

Смях! Зуека и Рачков дефилират на модния подиум СНИМКИ

 

20-годишната Девина живее и учи в Англия, но заради ситуацията с разпространението на коронавируса се прибрала у нас и кара карантина при майка си.

Станете почитател на Класа