Шокираща тайна за Кейт

Шокираща тайна за Кейт
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    10.05.2020
  • Сподели:

Експерт по езика на тялото направи шокиращо разкритие за британското кралско семейство. Той разгада огромна тайна, свързана с принц Уилям и любимата му херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

 

Джуди Джеймс успя да стигне до неочаквани за всички изводи на базата на няколко фотографии на херцогът и херцогинята на Кеймбридж. Оказва се, че те говорят много повече, отколкото предполага който и да е.

В следващите редове ще ви разкрием поредната вече паднала тайна за британското кралско семейство.

 

Според Джуди Джеймс е ясно, че главата на семейството и този, „който командва парада у дома” е именно Кейт, а не Уилям. Тя изтъква 5 доказателства за този според нея безспорен факт.

„Кейт изглежда уверена, когато е на събитие, докато Уилям просто изглежда щастлив и я наблюдава”, казва експертката.

„За разлика от баща си, за когото се казваше, че ревнува принцеса Даяна, Уилям се чувства комфортно в компанията на съпругата си навсякъде. Кейт обаче не засенчва принца на публични места и така поддържа баланса между тях”, казва още Джеймс.

 

През февруари кралската двойка се появи на червения килим на наградите „Бафта”.

 

 

„Измъчената усмивка на Уилям, положението на раменете и ръцете му говори за срамежливост и смущение. Той не обича да е под светлините на прожекторите. Кейт пък върви малко – напред, а наклонът на тялото й говори, че тя поема инициативата”, коментира експертът.

 

Въпреки пандемията от коронавирус Кейт и Уилям продължават да общуват с поданиците си и да провеждат редовни видеоразговори с тях. Джуди отбелязва, че по езика на тялото отново дори по време на тези диалози си личи, че Кейт води ситуацията. „Тя често се навежда напред, докато Уилям предпочита да стои по-далеч от камерата.

 

 

„Последните онлайн срещу показват, че Кейт е много по-склонна към лидерство и доминираща роля в разговорите, въпреки че се стреми да не засенчва съпруга си”, подчертава експертът.

„Преди да започне да говори Уилям винаги поглежда няколко пъти жена си, за да се увери, че няма да я прекъсне”, казва още Джеймс.

Уилям често прави защитен жест с ръцете си – кръстосва ги пред себе си в областта на гениталите.

 

 

„Това е характерна черта за езика на тялото на Уилям през годините и тя ясно показва, че той е по-плах сред хора. Това се допълва от позицията на главата му и срамежливата му усмивка”, казва специалистът.

„Кейт винаги перфектно допълва жестовете на съпруга си”, коментира още Джеймс.

Наскоро херцогът и херцогинята на Кеймбридж заснеха видео, заедно с децата си, в подкрепа на британските медицински работници. То е трогателно, а семейството позира на верандата на къщата си. Кейт е в центъра и донякъде засенчва Уилям. В същото време тя показва много любов към съпруга си и си личи колко са сплотени”, казва експертката.

 

 

На 19 март двойката посети кол центъра на Спешна помощ в Лондон. По време на комуникацията с медицинските работници двойката се бе настанила удобно на диван, на който отново се вижда, че Кейт е леко приведена напред.

 

 

„Херцогинята активно дава да се разбере, че обича да общува и слуша внимателно всеки разговор. Тя е готова във всеки един момент да зададе нов въпрос. Уилям пък е облегнат назад и използва два жеста за преграда – кръстосал е краката си, а с кръстосани ръце е прихванал коляното си и е заключил крайниците си заедно. Позицията на Кейт отново е много отворена”, казва Джуди.

Станете почитател на Класа