Силвена го обърна на секс

Силвена го обърна на секс
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    09.05.2020
  • Сподели:

Либидото на шеф Силвена Роу стигна своя пик. След като се беше кротнала за кратко, атрактивната блондинка, която няма как да остане дълго незабелязана, отново го обърна на секс в "Мастършеф".

 

Повод да се развихри й даде сервитьорът Добромир, който се опита да познае какъв твърд кулинарен продукт се крие в кутиите на участниците в шоуто. Предположението му беше, че под капака има тахан халва. "Ако това ти е представата за твърдо, тежко на жена ти!", контрира го Силвена и многозначително завъртя очи.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1588744864_silvenar_1.jpg

 

Интимните набези на топ готвачката застигнаха и симпатичната Елени, която сервира печен костен мозък с телешко, лилав картов и аспержи. "Само една жена може да приготви кокал по секси начин", облиза се похотливо над чинията й шеф Роу.

 

В пипалата на палавата Силвена попадна и мениджърът Мартин, след като й поднесе агнешки котлет с романеско, зелен фасул и ментово олио. "Погледни се, красиво момче, във всяко едно отношение!", възкликна екстравагантната готвачка, сканирайки участника от глава до пети. Ентусиазмът й обаче се охлади, щом видя безразборно нахвърляните парченца месо в чинията му. При вида на порцията Роу рязко смени тона и я нарече "импотентна"./

Станете почитател на Класа