Силвена го обърна на секс

Либидото на шеф Силвена Роу стигна своя пик. След като се беше кротнала за кратко, атрактивната блондинка, която няма как да остане дълго незабелязана, отново го обърна на секс в "Мастършеф".

 

Повод да се развихри й даде сервитьорът Добромир, който се опита да познае какъв твърд кулинарен продукт се крие в кутиите на участниците в шоуто. Предположението му беше, че под капака има тахан халва. "Ако това ти е представата за твърдо, тежко на жена ти!", контрира го Силвена и многозначително завъртя очи.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1588744864_silvenar_1.jpg

 

Интимните набези на топ готвачката застигнаха и симпатичната Елени, която сервира печен костен мозък с телешко, лилав картов и аспержи. "Само една жена може да приготви кокал по секси начин", облиза се похотливо над чинията й шеф Роу.

 

В пипалата на палавата Силвена попадна и мениджърът Мартин, след като й поднесе агнешки котлет с романеско, зелен фасул и ментово олио. "Погледни се, красиво момче, във всяко едно отношение!", възкликна екстравагантната готвачка, сканирайки участника от глава до пети. Ентусиазмът й обаче се охлади, щом видя безразборно нахвърляните парченца месо в чинията му. При вида на порцията Роу рязко смени тона и я нарече "импотентна"./

Станете почитател на Класа