Порноактриса развенча митовете

20-годишната порноактриса Виена Роуз (Vienna Rose) предупреди другите момичета какво представлява работата в индустрията за възрастни и развенча митовете за кариерата в порното, съобщава The Daily Beast. Според думите на актрисата, представата за това, че работничките от секс индустрията печелят огромни пари, е погрешна. Роуз отбеляза, че днес сферата на филмовата индустрия за възрастни е препълнена, затова заплатите непрекъснато са намалявани. Роуз разказва, че през август 2017 г., когато тя едва започвала кариерата си, е плащано по хиляда долара за стандартно заснемане. Година по-късно заплатата на актрисата за един филм спаднала до 800 долара.

 

 

Сега Виена Роуз получава по 500-600 долара за участие в порно филм. Освен това, ако актрисата не е знаменитост, тя е канена да участва само в четири филма на месец. „Младите жени не трябва да се заемат с порно", убедена е Роуз.

 

 

Тя добавя, че вербувачите, работещи в порно студиата, често примамвали момичета по пътя на измамата. Например, те изпращали съобщения в Instagram, в които им предлагали да се преместят в Лос Анджелис и да печелят по 10 хиляди долара на месец.

 

 

Роуз смята, че подобни изявления не съответстват на действителността: самата тя получавала от три до осем хиляди долара на месец. Освен това, животът на работещите в порноиндустрията в Лос Анджелис не е толкова луксозен, колкото изглежда. Роуз разказва, че след като се преместила, тя живеела в двустаен апартамент, в който агентът оставил да живеят още десет начинаещи порноактриси.

 

 

Понякога Виена Роуз нямала достатъчно пари дори за качествена храна. Дълго време ядяла само ориз и яйца, поради което започнала да има здравословни проблеми.

 

 

Впоследствие именно поради тази причина тя решила да напусне порно индустрията. Сега тя предупреждава другите момичета какво представлява животът и работата в секс индустрията и не ги съветва дори да започнат.

Станете почитател на Класа