Никита Джонсън избухна

Никита Джонсън избухна
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    20.03.2020
  • Сподели:

Няма как родните популярни личности да подминат безмълвно страшната пандемия коронавирус, обхванала и света, и България, но сред тях има и такива, които изразяват доста бурно емоциите си.

 

Наскоро Никита Джонсън, която стана популярна покрай участията и победите си в риалити формата "Биг Брадър", пусна гнева си в действие, а причината се оказа настаналата масова паника.

"Ай сиктир с тази паника и неадекватно поведение!!! Голяма истерия и психоза в България, разбирам, че социалната отговорност да спрем този вирус в зародиш е огромна също както и да имаме изпълнение на мерките за сигурност... но същевремнно е трагично и опасно как хората се паникьосват. Хиляди публикации относно уж как да се предпазим от Корона вируса..но нито една не е научна", пише атрактивната Никита. И продължава така:

 

https://zdrave.to/media/source/202003/1584393538_nikita_1.jpg

 

"В Германия и Швеция където се намирам в момента няма паника и супер драстични ограничения въпреки повече от 1000 заразени в Германия и около 500 случай в Швеция...

Всички можем да се заразим, въпреки превенцияата с миене на ръце, маски и спазване на дистанция. Да, разбира се, че трябва да се пазим и да бъдем мобилизирани и стриктни, но ако продължи цялата тази паника генерално ще засилим неадекватни поведения и неадекватни решения.

Ами тези хора с автоимунни и придружаващи заболявания?! Горките живеят в огромен страх, стрес и ужас. Затова, ви призовавам, вместо да се паникьосвате, помогнете на някой, който в момента с право е паникьосан. Някой, който е възрастен, болен от така наречените придружаващи заболявания и има нужда от помощ с ходене на пазар, и други подпомагащи функции. Тези хора не смеят да си покажат носа навън, и с право, за тях опасността е най-голяма.

 

https://zdrave.to/media/source/202003/1584393538_nikita_2.jpg

 

В крайна сметка ние по-здравите ще трябва да помогнем на по-нуждаещите се! Аз лично за себе си мога да кажа, че хич не искам да се заразявам с какъвто и да било вирус но нямам никакво намерение да се паникьосвам и да се превърна в дисфункционална единица.

 

Затова, за Бога, запазете здравия си разум и помогнете, в момента, на старите и наистина нуждаещи се хора да не останат гладни от страх да отидат до магазина. Кой с каквото може!!!"/

Станете почитател на Класа