Деси Слава изоставена

Фолкпевицата Деси Слава беше изоставена от младото си гадже Благой Найденов. Талантливият боксьор, който е част от националния отбор, замина със съотборниците си на дълъг лагер в Шефилд (Англия). Там Малката Кобра и другите ни състезатели ще се подготвят преди европейската олимпийска квалификация. Първите квоти за Токио 2020 ще бъдат разиграни в Лондон от 14 до 24 март. 

Известно време Деси Слава ще трябва сама да се грижи за синовете си. Както е известно, тя има голям наследник - Майки, а в края на 2017 г. роди и от Благой Найденов. На певицата ще й се налага да утешава малкия Борис, който е силно привързан към татко си. 

Заради амбицията да стигне до Олимпиадата Найденов трябва да преглътне тежкия период, в който ще бъде далеч от любимите си хора. Половинката му Деси Слава го подкрепя и също силно се надява той да се класира за Игрите в Токио. 

 

За Шефилд, където се намира националния боксов център на Великобритания, заминаха още Даниел Асенов (категория до 52 кг), Боян Асенов (56), Кирил Русинов (63), Симеон Чамов (75), Радослав Панталеев (91) и Петър Белберов (+91). На английска земя те ще тренират под ръководството на Жоел Арате и Валентин Поптолев.

След седмица към тях ще се присъедини и женският национален отбор, чийто окончателен състав ще стане ясен след края на републиканското първенство в Русе.

 

http://static.blitz.bg/documents/editor/1582547089073c07.jpg

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа