Дневен хороскоп 15 февруари

Дневен хороскоп 15 февруари
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.02.2020
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес са възможни загуби и емоционални терзания. Всичко това ще се случи неочаквано, така че наберете търпение. В противен случай, ще излеете целия си гняв върху хора, които изобщо не го заслужават. По отношение на финансите, трябва да застраховате частните си дейности. В противен случай, парите ще изчезнат.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще трябва да вземете важно решение и не за себе си, а за близък приятел. Той ще поиска от вас подкрепа, а да му откажете не бива. В края на краищата вашият приятел за вас, е готов на всичко. В любовта, ще трябва да се борите за репутацията на избраника си, за когото в последно време се разпространяват много лоши неща.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчително е, да изясните нещата в личната сфера, така че по-късно никой и за нищо да не е виновен. Информацията ще бъде толкова много, че трудно ще я „смелите“ веднага. В работата, не трябва да давате воля на емоциите. Особено, ако всички ви познават, като балансиран и кротък човек. Изчакайте и всичко ще си дойде на мястото.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Няма да е лесно да се откажете от привилегиите, които ви дава съдбата. Но това трябва да направите, за свое добро. В края на краищата щастието може да завърти главата ви и да забравите за най-важните неща. В общуването с роднини, трябва да сте максимално деликатни. А битовите въпроси, да решавате спокойно.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очаква ви труден ден, когато всички наоколо ще ви обвиняват, обиждат и мамят. Не сте очаквали такъв ход на събитията, какво да правите? Естествено, без сълзи и драми. Е, ако имате възможност, тогава е по-добре да прекарате този ден далеч от дома - в гората, близо до езеро и само с най-близките си и скъпи хора.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Трябва първо да решите собствените си проблеми и след това да помагате на обкръжаващите ви. Възможно е да има много препятствия по пътя ви, но всичко е преодолимо, когато имате цел и желание. Вечерта, по-добре се откажете от алкохола и шумните компании и прекарайте времето със семейство или стари приятели.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Отнасяйте се по-леко, към проблемите които ви тежат. Като се абстрахирате от неприятностите, ще станете още по-уверени и целенасочени. Възможни са авантюри в личния живот. Но дори и те няма да ви разубедят или разочароват в избраника. Вие го обичате толкова много, че не слушате никого.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще може да си върнете всичко, което някога сте загубили. Това не са вещи, а чувства. Може би, това ще е помирение със стар приятел или бивш любим. Със самолечение, по-добре, не се занимавайте, а отидете в болница. Не прекалявайте с упражненията в фитнеса, почивайте си повече.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очакват ви запознанства не само с искрени, но и с користни хора. Вие няма да разбирате веднага намеренията им, но скоро ще се досетите, че нещата "миришат" на неприятности. От финансовите инвестиции трябва да се откажете, веднъж и завинаги. Особено, ако за тях активно ви агитира човек, който многократно е развалял бизнеса си.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очакват ви, много разногласия, свързани с финансови въпроси. Ще се окаже, че не сте изчислили всичко правилно и сега трябва да платите сметките. В любовта, трябва да се смирите с фактите, дори и ако те не ви харесват много. Ако включите и гордостта си, най-вероятно, ще получите червен картон.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви труден ден, когато на карта ще бъде заложен личния ви живот. Ще трябва да се уедините, за да разрешите всички натрупали се проблеми. Вашият избраник, се опитва да седи на два стола, а вие мигновено сте го разсекретили. Големи разходи очакват тези, които имат собствен бизнес свързан с търговия. Отменете всички вложения в стока.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще разберете, че вашият звезден час е настъпил. Особено, когато шефът ви назначи на нова длъжност и ви представи официално на висшето ръководство. Накратко, вие дори не сте мечтали за такъв статут, но сега сте много щастливи. За здравето не се притеснявайте. Въпреки че е по-добре, да се откажете от активен спорт.

 

Станете почитател на Класа