Не ѝ ли измръзва дупето?

Не ѝ ли измръзва дупето?
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.02.2020
  • Сподели:

Блондинка успя да привлече внушителни 270 000 последователи в Инстаграм, благодарение на скандалните си снимки.

 

Стири Кордес, която публикува фотоси под името “a.naked.girl” („голо момиче“) е приела за своя мисия да разпространява „позитивизма към тялото“ по целия свят.

Холандската красавица казва, че обожава да е гола сред природата и споделя свои снимки без дрехи, съобщава „Дейли Стар“.

На последните си фотоси Стири се е изправила смело срещу студа във френския ски курорт Вал Торенс.

 

 

Под една от тях е написала: „Колкото и да предпочитам слънцето, плажа и палмите, обожавам сноуборда. Това е един от любимите ми спортове“.

„Не е лесен спорт за нудисти, но трябва да правите компромиси. Но ако възможността е там, яхвам вълната. Следващата седмица ще ме намерите отново на пистите“, добавя тя.

 

 

На въпросната снимка блондинката се разхожда в снега, държейки в едната ръка дъска, а в другата каска.

На друга Стири гледа към целия курорт.

„Склоновете във Вал Торенс са прекрасни. Идеален ден за спускане. Бързо си ям обяда, защото нямам търпение да се пусна със сноуборд“, споделя тя.

 

 

 

В свое неотдавнашно интервю Стири признава, че се е вдъхновила да захвърли дрехите, след като попаднала на страница в социална мрежа, озаглавена „Да се съблечем в Австралия“.

 

 

Тя постоянно качва на своя профил кадри с голото си тяло. Тя, обаче, не се съблича където ѝ падне, а само на усамотени места или в градски райони.

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа