Чехълът на Елена надвисна над Бербатов!

Чехълът на Елена надвисна над Бербатов!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    05.02.2020
  • Сподели:

Половинката на Димитър Бербатов - Елена, която преди няколко дни стана на 41 години, рядко се намесва във футболния му живот. Когато обаче го направи, е повече от категорична, и Митко, се съобразява с мнението й.

БЛИЦ научи, че Елена е против кандидатирането на Бербатов за президент на БФС. В публичното пространство от известно време се говори, че има вероятност Димитър да се яви на конгреса през юни, прицелвайки се в трона на родния футбол. Няколко известни личности заявиха, че Бербо е най-добрият кандидат. Стори го и Стилиян Петров вчера. А и самият Бербатов още на 13 май 2010 година, когато се отказа от националния, обеща един ден да се завърне и да оправи най-популярния спорт у нас.

БЛИЦ вече писа, че бившият нападател се колебае и още не е взел решение на 100 процента. Елена обаче не искала и да чуе за вариант "БФС". Тя твърдяла, че огромният ангажимент няма да се отрази благоприятно върху любимия й.

 "Това са нерви, нерви и само нерви. Това е огромен товар върху плещите. Аз искам той да е спокоен и да не се хвърля във футболната ни джунгла", коментирала Елена пред свои приятелки.

Нейното мнение било следното: Бербо да започне работа като треньор в Англия и да се преселят там, където ще са далеч от огромния стрес в българския футбол. Елена си давала сметка, че и на Острова напрежението няма да липсва, но то не можело да се сравнява с това в родната действителност.

Дали Бербатов ще се съобрази с половинката си, която е готова на всичко само и само да го разубеди напълно, ще стане ясно най-късно до два-три месеца. Тогава кандидатите за президентския стол на БФС ще са известни на 100 процента.

"Бербо никога не е бил мъж под чехъл. Но този път чехълът на Елена, образно казано, е надвиснал над него. Тя наистина ще преобърне света, за да постигне целта си, макар че в същото време много хора шушукат на Митко и го навиват да стане президент", твърдят запознати.

Прочетена 316 пъти

Станете почитател на Класа