2020 – годината на голите круизи

Чудите се каква ваканция да си резервирате за 2020 година? Има един съвсем нов вид почивки, които набират скорост и могат да ви заинтригуват. Или пък да ви накарат да бягате далече.

 

Въпреки че идеята отдавна не е табу, 2020 е годината, в която се отваря огромна ниша и е факт невиждано търсене на този нов и за мнозина скандален вид туризъм.

„Голите почивки“ се предлагат и търсят повече от когато и да било и без съмнение този вид отдих без дрехи е новата екстравагантна мания в туризма.

 

(Снимка: hedonism WS)

 

В основата ѝ лежи идеята за извличане на пълно удоволствие от ваканцията като се захвърлят всички дрехи и всичко се усеща по-натурално. Разбира се, новата мода усилено се раздухва от инфлуенсъри в социалните мрежи, които си умират да се показват голи на какви ли не екзотични места.

Предвид съвременните тенденции по света голите туристи дори могат да твърдят, че спасяват планетата, отказвайки се от сезонните и бързо излизащи от мода дрехи.

Един от сайтовете, предлагащ такъв вид отдих, е британският Desire Experience. Той има отделна секция за желаещите да насладят на чисто гола лятна почивка. Организират се и круизи на същата „тематика“.

 

(Снимка: temptationholidays.com)

 

Описвани като „почивки само за възрастни, където ако искате, можете да сте голи“, всички тези курорти и круизи имат зони, където дрехите са по желание.

Круизите на Desire се провеждат два пъти през 2020 и през 2021 година. Един от тях обикаля Гърция и спира в Атина, Миконос, Санторини и е вече разпродаден.

Вторият тръгва от Ница, пътува през Кан, Флоренция, Пиза и завършва в Барселона. Рекламират го като „истинско ВИП изживяване“, което е „отличният еротичен избор за чувствени моряци“.

Специално за двойки там са отделени зони край басейна, където дрехите не са задължителни, частни стаи за игра, специални нощни забавления и работилници за двойки.

 

 

Провеждат също партита край басейна, срещи и запознанства, диджей партита, шоута и програми.

„Провокативните забавления“ се провеждат от специали аниматори. Освен това има СПА, салон за красота, специални пакети за вечеря и екскурзии (с дрехи).

През 2021 година компанията готви нов круиз – от Италия към Гърция и Турция, и друг от Лисабон към Канарските острови.

Според рекламата, начинаещите в този вид изживявания могат да посетят събития за опознаване и срещи с нови хора и да изследват и разширят връзката си.

Сайтът за сравняване на оферти Icelolly.com пък вече има специална секция за голи отпускари. Тя е разделена на две части – „Голота и нудизъм“ и „Хедонистични почивки“.

 

 

Първата е специално за любителите на нудизма и непосредствения контакт с природата. Там няма еротичен елемент.

Във втората, обаче, е включена доста еротика. Миналата година компанията предлагаше ол инклузив почивка със 7 нощувки в известния еротичен курорт „Хедонизъм 2“ в Ямайка за 1500 паунда.

 

 

Освен това там се предлага олинклузив пътуване до Hidden Beach Au Naturel Resort в Мексико, както и почивка до Naturist Panorama Hotel на Закинтос.

Станете почитател на Класа