Стюардеси признаха как...

Стюардеси признаха как...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    22.01.2020
  • Сподели:

Струва ни се, че стюардите и стюардесите имат проста работа и това да са любезни с пътниците просто им е в кръвта. Това, обаче, изобщо не е вярно.

 

Екипажът не само трябва да осигури безопасността на борда, но и да се погрижи всеки пътник да получи задоволително обслужване.

Разбира се, като при всяка работа с клиенти, винаги има хора, които отказват да сътрудничат и да проявят разбиране. Летенето на хиляди метри над земята не прави изключение.

 

 

Няколко салонни служители в авиокомпании разкриха, че винаги си намират начин да отмъстят на груби пътници, пише „Дейли Стар“.

Бившата стюардеса Шон Катлийн, създала профила в Инсатграм “Passenger Shaming”, където се разкриват непристойни постъпки на пътници в самолети, сподели своята тайна.

Тя обясни, че отмъщението винаги е свързано с напитките, а тя самата си е изобретила свой начин да го прави.

 

 

„Взимам чаша и гребвам много лед, след това сипвам сода или сок, но само колкото две лъжици“, разказва тя и добавя, че нарича „коктейла“ „специалитет за задници“.

Тя твърди, че никога не е слагала нещо в напитките, но разказа, че другите стюардеси също са намерили своя начин за отмъщение. „Никога не бих плюла в нечия чаша“, заяви тя.

Преди това друга бивша стюардеса – Манди Смит, сподели в своята книга, че огромен проблем на борда се оказва метеоризма на служителите.

 

 

Нейна колежка споделила: „Да летиш толкова много часове, колкото го правим ние, може да накара стомаха ти да се подуе като балон. Чувстваш се хато ходеща отходна яма и пърдиш като конен полицай“.

Естествено, това огромно количество газове няма как да бъде задържано: „Пускаш го по пътеката на пътниците. Наричаме го „опрашване на реколтата“.

 

 

 

„Убиформата ти вони на пръдня – наричаме го „аромат Боинг“, разкрива гнусните подробности тя.

Станете почитател на Класа