Патриция се разведе защото....

Щастливият семеен живот на двойка от Италия завърши с бърз развод, след като съпругата намери под матрака на мъжа си необичайно скривалище.

 

Всичко започнало, когато Фабрицио започнал да прекарва прекалено много време в гаража. Той го ремонтирал в продължение на няколко месеца и дори успял да снабди тясното помещение с легло, хладилник и електрическа печка.

Патриция не била във възторг от промените в семейния им живот, защото Фабрицио буквално не излизал от гаража, прекарвал все по-малко време с нея и практически двамата спрели да общуват. 

Скоро тя започнала да подозира, че в гаража съпругът й се занимава не само с колата си. И решила да провери какво точно се случва. 

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/201911/950/1574678082_2ceeec8b33b13038c0ea504c20dc1f0d2241ea20.jpg?_=1574766906

 

Взела ключовете тайно от него, влязла в гаража и започнала щателно претърсване. След като не открила нищо подозрително и вече смятала да си ходи, облекчена, че Фабрицио не й изневерява, решила да провери и леглото, което било в ъгъла на гаража.

Когато надигнала матрака, видяла тайник под формата на картонена кутийка. А съдържанието й я накарало още същия ден да подаде молба за развод. 

 

 

В кутията имало снимки на различни жени, а на гърба на всяка фотография с писалка били добавени дати.

Патриция разбрала, че любимият й съпруг й изневерява. От датите пък ставало ясно, че забежките му са започнали през последните няколко месеца.

Наранената жена нямала никакво намерение да слуша оправданията на мъжа си, който, между другото, не пропуснал да каже, че няма никакви интимни отношения с жените на снимките. 

Италианката бързо сложила край на кошмарния си брак и изхвърлила неверника от семейното гнездо.

След раздялата Фабрицио нямал друг избор, освен да заживее в гаража, който преди използвал само за любовни срещи.

Станете почитател на Класа