Проститутките надуха цените празнично

Двойно скочиха цените на платената любов в Пиринско преди празниците, показа проверка в сайтовете, където компаньонки предлагат услугите си. Прави впечатление, че броят на жриците значително се е увеличил, а рязко е спаднала възрастовата граница, предаде struma.com. 18-годишни момичета, току що завършили училище са станали част от армията на труженичките, които изкарват лесни пари, продавайки телата си. И, ако през април 1 час удоволствие се търгуваше между 40-100лв, то днес цената започва от 80 и стига до около 200 лв за час, а при най-опитните в бранша удря 400 лв. Жриците на любовта са непреклонни и не свалиха цените дори за черния петък, а промоции от типа 2 за 1 или коледно намаление за тях са немислими.

 

 

Малцина са тези, при които цената за час пада, ако бъдат наети за по-дълго. Цената за компания цяла вечер пък започва от 600лв и надхвърля 1000-1500лв. Клиентът трябва да плати и пътните разходи на момичето, а в повечето случаи и да осигури терен за срещата им, тъй като те не разполагат с такъв.

 

 

Прави впечатление, че най-много компаньонки има от Благоевград и Банско, обяви от градовете Петрич и Сандански няма. Жените не показват лицата си на снимките, но за сметка на това пък, от останалата част от телата им не оставят нищо скрито и всичко е показано в провокативни пози. Дамите са на възраст 18-45 години, като не е изключено сред тях да има и непълнолетни. Разкрепостени, без задръжки, те предлагат най-разнообразни услуги, за които гарантират анонимност, и медицински контрол. Някои от тях имат и изисквания и уточняват, че не обслужват мъже от ромски произход. Оказва се, че момичетата владеят не само езика на любовта, а са истински полиглоти и отлично комуникират на английски, италиански, гръцки, турски и разбира се френски, или поне така пише в профилите им. Обявите се радват на огромен интерес от страна на мъжете, всяка от тях е преглеждана стотици пъти на ден. Търсенето определя предлагането, а то е голямо, затова и цените скочиха до небето. Не липсват и недоволни от този факт, които роптаят в коментари под обявите на момичетата. Поскъпването може да се обясни и с наближаващото откриване на сезона в Банско и хилядите туристи, които ще започнат да прииждат към курорта. "Професия компаньонка" става все по-модерна и е тревожен факта, че все повече пада възрастовата граница на момичетата, които продават телата си. Мотивите да изберат именно тази "професия" на всяка от тях са различни. Някои от тях са притиснати от недоимък и разчитат на бързи и лесни пари, за други професията е и хоби и практикуват с удоволствие. Трети пък са робини и работят под нечии натиск... Факт е обаче, че българските секс труженички генерират над 1 млрд. лв. печалби на година. Търговията с този вид услуги у нас се счита за незаконна, а статистиката сочи, че приходите на проститутките, практикуващи в България са около 250млн. лв., а тези в чубина - около 900млн. лв.

Станете почитател на Класа