Мелания и Доналд спят на различни етажи

ова информация около семейство Тръмп разби митовете за първата дама. В книгата “Свободна, Мелания” журналистката от CNN - Кейт Бенет разкрива подробности около живота на Тръмп в Белия дом.

По време на управлението на Доналд Тръп, Мелания сякаш отсъства от публичното пространство. Сравнявана със съпругите на предходни управници, Мелания не отговори на стереотипа за поведение на първата дама и дори предизвика вълна от съжаление.

 

#FreeMelania е хаштага на първата дама. Движение от защитници на г-жа Тръмп настояваха президента да ѝ даде право на глас и повече свобода в решенията.

Кейт Бенет разказва в автобиографията за първата дама, каква всъщност е тя, какви взаимоотношения има със съпруга си и какво означава нейното поведение.

Заедно, но на разстояние.

Белият дом при управлението на Тръмп е разделен на етажи по един за президента и първата дама.

Бенет разказва, че семейството не просто спи в отделни стаи, а че използват отделни апартаменти на различни етажи от къщата.

Мелания използва етаж 3 от Белия дом, където са разположени спалнята ѝ, собствената ѝ стая за грим и прическа, и личният ѝ фитнес.

Като причина за разделяне на личните пространства, Бенет обяснява с желанието им да бъдат по-самостоятелни. Оказва се, че да постигне това разделяне, Мелания е надминала себе си.

Досега подобно разделяне на президентското семейство не се е случвало.

Етажът, който използва Мелания е бившият апартамент на майката на Мишел Обама.

В миналото майката на г-жа Обама е използвала помещенията за себе си и времето, което отделя за децата на президентското семейство.

Властната първа дама.

Мелания Тръмп е потайна още от началото на управлението на своя съпруг. През годините излизаха спекулации, които обвиняваха президента в контрол над съпругата си.

Появи се и група защитници правата на президеншата, които настояваха тя да има повече влияние. 

Оказва се обаче, че г-жа Тръмп има много по-голямо влияние над президента, отколкото предполагаме.

Най-красноречивото доказателство беше уволнението на съветничката по военни въпроси Мира Рикардел миналата година. Тогава г-жа Тръмп излезе с изявление пред пресата, че прекратява работата на Рикардели в Белия дом.

Източници, близки до семейство Тръмп твърдят, че Мелания контролира решенията на президента не само по отношение на Белия дом, но и при политическите му избори. Двамата контактуват често по телефона, а той се допитва до мнението ѝ, когато взима важни решения.

Мистериите около отсъствието на Мелания през 2018 година - разгадани.

Пролетта на 2018 година беше белязана от отсъствието на Мелания Тръмп в публичните среди. В продължение на месец първата дама не придружаваше президента.

Пред медиите семейството разкри, че първата дама е на лечение на доброкачествено образувание на бъбреците. Кейт Бенет обаче не е съгласна с официалното изявление от Белия дом и твърди, че състоянието на Мелания е било критично.

Няма случайности в облеклото, когато става въпрос за Мелания.

The New York Times пише, че Мелания често изразява позицията си чрез облеклото. Изданието цитира книгата на Кейт Бенет, в която се споменава, че първата дама се противопоставя на президента чрез облеклото.

„Имам теория, че когато семейство Тръмп са в разрез един с друг, Мелания носи мъжки дрехи - защото е известно, че Тръмп обича да вижда жени в тесни, къси и женствени рокли ”, пише авторката.

Истински фурор предизвика облеклото ѝ при пътуването за Тексас на посещение на миграционен център за деца, когато Мелания облече шлифер с надпис "Изобщо не ми пука, а на теб?".

Бенет твърди, че посланието е било насочено към голямата дъщеря на президента - Иванка Тръмп.

Мащеха и дъщеря - едно "хармонично" семейство!

Отношенията между Мелания и Иванка Тръмп не са толкова добри, колкото се представят в медиите, твърди Бенет.

Въпреки, че техните отношения са подобрени, те взаимно не се понасят.

Бенет твърди, че Мелания и Иванка Тръмп се възползват от отсъствието на другата, за да се изявят публично. Това показва, че всяка една от тях се чувства в сянка от другата. 

Първата дама не обича втората!

Карън Пенс е втората дама - съпругата на вицепрезидента на САЩ. Президентското и вицепрезидентското семейство често присъстват на събития заедно. В медийното пространство изглежда, че двете дами се разбират повече от прекрасно.

Кейт Бенет обаче остава с различно впечатление.

След като пътува в един самолет с двете дами разбира за събитие, вижда как отношенията им не са толкова близки, колкото самите те представят пред обществото.

„Наблюдавах Карън Пенс като се придвижваше около нас, там, където седят екипажа, помощниците и журналисти, и се насочи към задната тоалетна.“

Тя разказва, че първата дама дори не я е допуснала до своята каюта, защото е пожелала да остане сама.

Различията от действителността в президентското семейство предизвикват журналистката да напише книгата, с подробности от видяното през годините работа. Чрез нея цели да разбие митовете около семейство Тръмп и техният привидно перфектен живот.

 

Официална поява.

 

Снимка на семейство Тръмп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Снимка на първата и втора дами



 

 

Станете почитател на Класа