Гореща моделка от Instagram се оплака

Аманда Никол Мартин, популярна моделка в Instagram, е много популярна сред мъжете, но има сериозни проблеми в личния си живот. Блогърката признава, че любовният й живот е пълен провал. Въпреки факта, че Аманда има повече от милион последователи в мрежата, в реалния живот тя има много малко контакти за романтични отношения. Момичето се оплаква от самота и проблеми в интимния живот.

 

Гореща моделка от Instagram се оплака от липса на секс СНИМКИ - 0

 

„Имам по-малко секс от всяко друго момиче", цитира думите на красавицата „Дейли стар". Аманда е сигурна, че целият проблем е, че тя е възприемана като момиче за ескорт поради акаунта й в социалната мрежа.

 

 

В блога собственичката на пикантни форми публикува откровени снимки в микроскопични бански костюми. Моделът е сигурна, че много мъже просто се страхуват да й пишат.

 

 

В същото време тя признава, че харесва скромните кавалери. Тя споделя, че се е опитала да намери другата си половинка чрез сайт за запознанства, но там също не успяла - акаунтът й бил блокиран, защото бил възприет като фалшив заради откровените фотографии.

Станете почитател на Класа