Андреа и Мария се съблякоха

Заради певици като Андреа и Мария чалга съсловието е подложено на такава ожесточена атака. Те са типични представители на лекия жанр и с всички сили се опитват да задържат негативното мнение на хората към морала на чалга певиците. 

 

Потрес! Андреа и Мария се съблякоха в чалготека СНИМКИ - 0

 

На рождения ден на гримьора Цецо Андреев двете чалга гърли се появиха полуголи и шокираха всички с избора си на тоалет. Още повече, че и двете отдавна не са онези сексимволи от старта на кариерите им. Сега изглжедат дори плашещо и предизвикват отвращение. 

 

https://zdrave.to/media/source/201911/1573888076_andra2.jpg

 

Здравословен проблем мъчи Андреа от доста време насам, заради който е качила доста килограми и се е обезобразила до неразпознаваемост. Това обаче не я спира да се навлича в предишните си тоалети, което я поставя в гротескна ситуация. Тя показа провисналите си гърди, явно мислейки се все още за секссимвол. 

 

https://zdrave.to/media/source/201911/1573888077_andra3.jpg

 

Мария също избра провокативен тоалет, с който да покаже щръкналите си зърна. Миньончето наближава 40-те и въпреки напредналата пластична хирургия не може да скрие бръчките от безсънните нощи. Единствено Преслава изглжедаше по-адекватно на въпросния рожден ден, който от посетители бе сравнен с истински спектакъл на клоуните.

Станете почитател на Класа