Дневен хороскоп 14 ноември

Дневен хороскоп 14 ноември
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.11.2019
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес трябва да стоите настрана от луди идеи. Вие не сте магьосник или шут, за да забавлявате другите. Приемете всички ситуации с достойнство и известен оптимизъм. Не са изключени приключения с любовен характер, при необвързаните. Внимателно шофирайте, в противен случай ще получите "глоба" или ще се контузите.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Възможна е великолепна изненада, която още от сутрин ще подобри настроението ви. Изобилието от впечатления, ще наруши обичайния режим на работа, а също ще ви направи по-раздразнителни. За онези, които наскоро са се разделили с любим човек, временното уединение ще се превърне в приятно пристанище.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес прекарайте времето с близки и роднини. Този ден, както никой друг, е много подходящ за позитивна комуникация и ярки емоции. Отървете се от агресията по всякакъв начин, дори ако “ръцете ви сърбят”, да ударите някого. В портфейла парите ще започнат да се размножават, само ако не започнете да споделяте с всички за присъствието им.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес ще имате много възможности да отхвърлите "негативността" в душата си и да станете по-оптимистични. Не се самообвинявайте заради дреболии, не си струва. Борбата с конкурентите не е толкова трудна, за да унивате. По-добре се погрижете за близките. Днес децата, роднините и дори домашните любимци, ще се нуждаят от вниманието ви.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Ако още от сутринта изпуснете нервите си, целият ден ще премине стресиращо. Всичко ще се провали, затова се опитайте да се контролирате. Катализатор на нервното напрежение в работата, ще станете вие, ако не спрете да превключвате от една задача към друга. Ако ви предстои командировка, проверете документите.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Днес се очакват непредвидими резултати, както в работата така и в любовта. Измислили сте си някаква невероятна история, сега не отстъпвайте от сценария. В бизнеса нямате приятели, така че не се хвалете с успехите и инвестициите си. От кавги и скандали стойте настрана.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не трябва да намалявате активността си, дори за минута. Изхода от събитията ще зависи изцяло от вас, както и от това колко добре инвестирате пари в проекти. Козметичните и терапевтични процедури, ще бъдат благоприятни. Само използвайте експерти, а не шарлатани и лечители. Любимият, ще покаже истинското си лице вечерта, след кратка кавга.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Трябва да бъдете по-дипломатични, за да елиминирате всички проблеми в живота. Необичаен резултат може да получите от личното хоби или бизнес, но не бързайте със заключенията. Ентусиазмът в любовта ще намалее, но това не е изненадващо. Ако отдавна имате партньор, време е да помислите за по-сериозни отношения. Битовите дела, довършете докрай.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще узнаете истинската стойност на собствения си успех и заслуги. Оказва се, че въпросът не е в усърдието, а в творческия подход към работата. Ще се почувствате уморени, след разговор с шефа или дългогодишен приятел. Възможно е енергийните ви запаси да са изчерпани, време е да отидете на почивка. Във финансовия сектор, ще бъдете изправени пред големи разходи.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви активен ден, когато ще трябва да се борите за свободата си и да си правите конкретни изводи. Но вие сте свикнали, така че ще се справите перфектно. Във финансите трябва да бъдете бдителни! Не са изключени измами, кражби и интриги на недоброжелатели. Не бъдете твърде нервни, всичко не е толкова лошо, колкото си мислите.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще трябва да се приспособите към новите обстоятелства. Те ще дойдат толкова внезапно, че няма да имате време дори да реагирате. Затова пък ви очакват много перспективни оферти и запознанства с хубави хора! Ще бъде възможно да сключите доходоносен договор и дори да отидете в чужбина. В любовта, не преживявайте, чувствата на любимия са искрени.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Възможен е непредвиден обрат в сферата на любовта. Изглежда, че сте наясно с това, което се случва, но не всичко е толкова просто. Преструвайте се, че не сте разкрили тайната, нека избраникът ви малко да пострада. В материално отношение денят е добър, може да организирате пазаруване и да актуализирате гардероба си. Спортните занимания, отложете за след няколко дни.

Станете почитател на Класа