2 натурални средства за отслабване

2 натурални средства за отслабване
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    22.10.2019
  • Сподели:

В момента на пазара за средства за отслабване има голяма борба за надмощие. И тъй като силните компании и корпорации сриват по-малките, пазарът си остава затворен за някои от най-добрите натурални продукти за отслабване. По-малките производители и компании, които произвеждат качествени и ефикасни натурални препарати за стройна фигура, остават в сянката на големите корпорации. Затова решихме сами да тестваме, анализираме и открием препаратите за отслабване, които не са толкова известни, но са прекрасно оценени. Те действат на някой от следните принципи: - Намалят апетита и желанието за храна - Изгарят мазнините и горят калории - Стимулират метаболизма и превръщането на мазнини в енергия Това са резултатите от нашия тест – 2-та най-ефикасни, но по-малко известни продукта за отслабване: 1. GoSlimmer Patch са пластири за отслабване на базата на натурални съставки, с акцент върху худията – африкански растение, за което се пише, че потиска глада и стимулира процеса на отслабване. Една опаковка съдържа 30 пластира, което е достатъчно за едномесечна употреба. Съставки: Трите главни съставки на пластирите са худия, гуарана и гарциния. Как действат: Пластирът се поставя върху чиста кожа, носи се 24 часа, а след това се заменя с нов пластир. За худията се твърди, че намаля апетита и потиска глада, гуараната се счита за носещо енергия растене, докато гарцинията е известна като растението, изгарящо мазнини. Ефект: Ако пластирите се ползват редовно и спрямо упътванията, както и без прескачания, резултатите се забелязват още първия след първия месец употреба. Препоръчват се специално като допълнение към здравословното хранене и упражненията, защото водят до два пъти по-бързи резултати. Някои от потребителите се хвалят, че са успели да свалят цели 5 кг още през първите две седмици. Странични ефекти: Няма сведения за странични ефекти. Производителят предупреждава, че пластирите трябва да се ползват според упътванията – поставят се на чиста неокосмена част от тялото, не трябва да се слагат в областта на лицето и интимните части. Къде да се купят и на каква цена: Може да поръчате опаковката от 30 GoSlimmer Patch пластира с намаление на официалната страница. Оценка на ефикасност: 8/10 За повече информация относно GoSlimmer Patch кликнете тук 2. Slim Excelle крем за отслабване е предназначен на първо място за сваляне на мастни натрупвания и целулит по корема и краката. Има липолитичен и диуретичен ефект, който предотвратява задържането на вода и мазнини в тялото. Успоредно с това хидратира кожата, подобрява еластичността ѝ и я тонизира. Кремът съдържа 300 мл, което е достатъчно за едномесечна употреба. Нанася се с леко масажиране, за да попие по-добре. Съставки: Главните съставки на крема са кофеин, алое вера, бодлив златист, фукус, водорасли, косово масло и люта червена чушка. Производителят твърди, че растенията са биологично отглеждани.

 

 

Как действа: Съставките в крема, както се твърди, действат на проблемните части на тялото и разбиват мазнините едновременно възпрепятствайки задържането на вода и мазнини. Ефект: Потребителите съобщиха за най-добри резултати при премахване на целулита в областта на корема и бедрата. Средно те губели 2 до 3 см от талията си през първите две седмици от началото на употребата. Постигнали са по-значителни резултати при ползване на продукта в комбинация с правилно хранене.

 

 

Странични ефекти: Няма сведения за странични ефекти. След нанасяне на крема може да усетите загряване и почервеняване на кожата, което бързо ще изчезне. Всъщност това е знак, че кремът е започнал да действа. Къде да се купи и на каква цена: Slim Excelle крем може да се поръча на официалната страница с намаление от 50%.

 

 

Пристига на домашния адрес в дискретна опаковка. Оценка на ефикасност: 8/10 За повече информация относно Slim Excelle кликнете тук Заключение Двата тествани продукта гарантират резултати в зависимост от това какво искате да постигнете и колко килограма искате да свалите. Най-добри резултати при отслабване показаха GoSlimmer Patch пластирите, които се оказаха и най-лесни за употреба. За премахване на целулита и мастните наслагвания в областта на корема препоръчваме Slim Excelle крем.

 

 

Важно е да се подчертае, че за да се постигне максимален резултат, всички продукти трябва да се ползват спрямо упътванията и без прескачане. Във всеки случай, препоръчваме ви първо да пробвате един от тестваните натурални препарати, които нямат странични ефекти.

Станете почитател на Класа