Дневен хороскоп 21 октомври

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес трябва да следвате вашите принципи, дори ако разговорът с шефа е твърде сериозен. Възможно е, да ви тестват за сила, а не за друго. По-малко се безпокойте за факта, че новият ви избраник, не се интересува много от вашия бизнес живот. Ако успеете да го настроите на откровеност, тогава връзката ви ще се укрепи значително.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес, ще се чувствате прекрасно, което ще ви позволи да започнете нещо интересно и да подобрите отношенията си с другите. Не бъдете твърде студени и сдържани в любовта. Дори ако вашият роман, е все още в самото начало, в стадии на проверка. Трябва да се въздържате от радикални промени, на имиджа си.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Дръжте твърдо на финансовите си позиции. Именно тези интереси трябва да ви бъдат приоритет, за да не попаднете в лапите на кризата. Един добър ден за получаване на нови знания, работа с документи и бизнес срещи. Трябва твърдо да защитавате своите професионални принципи, дори ако конкуренцията е жестока.

 РАК (22 юни - 23 юли)

В работата ви, всичко ще върви равномерно, освен ако сами не се отклоните от пътя. Необходимо е да бъдете изключително предпазливи и систематични, за да изпълните всичките си планове. Възможна е изгодна сделка и подписване на дългосрочен договор. От командировка в чужбина, няма смисъл да се отказвате. Бъдете спокойни, семейството ще ви разбере.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Препоръчително е, да преминете от думи към действия, за да реализирате, замисленото в срок. Ако в личния живот се държите твърде самоуверено, ще получите отпор от избраника си. Желателно е също, да не показвате своята амбициозност и самонадеяност. Вечерта може да получите, изгодно бизнес предложение.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Всичките ви очаквания, ще се изпълнят. Най-накрая, ще може да се успокоите и планирате следващите дела, без излишен шум. Късмет в любовта очаква тези, който отдавна мечтаят да срещнат, искрена обич. Вашите надежди и мечти, ще се реализират, което ще доведе до немислимо щастие и вдъхновение. Вечерната разходка, ще бъде многообещаваща.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Избягвайте рискови действия, в противен случай може да загубите много. Ако работите, правете го умерено и без иновации. Възможно е, несъгласие с колегите, особено ако заемате лидерска позиция. За да подобри финансовото положение, трябва спешно да потърсите допълнителен източник на доходи.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Може неочаквано да срещнете, съпротива от околните. Затова, трябва да се държате сдържано, без агресия и претенции. Благоприятно ще бъде пътуването по лични въпроси, разходка сред природата и посещение на културни събития. Вечерта, творчески настроените от вас, може да демонстрират произведенията си.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Препоръчва се, да инвестирате енергията си в умствена работа, която до края на зимата ще донесе добри плодове. Не се притеснявайте, че на някой може да изглеждате натрапчиви, все пак, вие искате да вземете своето, а не чуждото. В любовта, също е добре да действате за собствените си интереси. Не се противопоставяйте на чувствата, в противен случай ще направите много грешки. А също, ще се сблъскате с болезнени разочарования.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес личният ви живот, ще се развива в правилната посока, но във финансовия се очаква рязък спад. Бъдете изключително внимателни, за да не се окажете на ръба на криза. За да избегнете горчивите разочарования в любовта, не преследвайте идеали. Просто трябва да се радвате на малките неща, които съдбата ви дава.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес не стройте, никакви сърдечни планове. Ще е добре временно, да се превърнете в робот, нищо да не чувствате и за нищо да не се притеснявате. В бизнеса, са възможни сериозни конкуренти, така че не разказвайте на никого за вашите планове. Вечерта, ще трябва да решавате проблемите на своите възрастни роднини.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще ви осени толкова блестяща идея, че сериозно ще се замислите за започване на бизнес. Е, ако плана ви е печеливш, не трябва да се отказвате. Що се отнася до здравето, днес ще сте в отлична физическа форма. Но от активен спорт и отдих в екстремни условия, е по-добре да се откажете.

Станете почитател на Класа