Моделка получи "неприлично предложение"

25-годишната моделка Мария Лиман руския град Ростов на Дон вече може да се похвали с много успешна кариера в модната индустрия. А наскоро на красавицата ѝ предложиха и силен начален старт в политическата сфера.

 

Фото  Instagram/liman_maria

 

Но момичето така и не може да реши, все пак то живее в момента в Лондон и за това си има сериозна причина. Маша успя да стане световно известна миналата година по време на Световното по футбол, когато бе коронована като най-красивата фенка от Русия.

 

Фото  Instagram/liman_maria

 

Фото  Instagram/liman_maria

 

 

Фото  Instagram/liman_maria

 

Момичето не се притесняваше да показва своите прелести в чест на руския национален отбор. А и имаше какво да покаже, не случайно Маша е звезда на списанието Playboy Фото Instagram/liman_maria Решавайки да се възползва от своя успех, момичето замина за Лондон, където възнамерява да кандидатства в Кралската академия на изкуствата.

 

Фото  Instagram/liman_maria

 

След това обаче красавицата получи предложение от ЛДПР да оглави пресслужбата на кмета на Ростов на Дон. Момичето се съгласи, но сега се чуди как да съчетае всичките си начинания. Фото Instagram/liman_maria Все пак Маша много иска учи, дори не иска да си губи времето с мъже. Какво точно е решила Маша, не е известно - тя мълчи и интригува феновете.

Станете почитател на Класа