Дневен хороскоп 17 октомври

Дневен хороскоп 17 октомври
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.10.2019
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Препоръчително е да направите нещо, което да ви вдъхнови и предаде оптимизъм. В противен случай вашето облачно настроение, със сигурност ще премине в студен дъжд. Неочаквана среща с приятел, който не сте виждали от дълго време, ще отвлече вниманието ви от работата, домашните проблеми и мислите за пари. Така ще имате възможност, да си отдъхнете и пообщувате.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Като мистериозни и магични създания, днес ще привличате към вас онези, които ще са ви наистина полезни. Но не трябва да разчитате, че след това животът ви да стане фантастично щастлив. Възможен е и друг сценарий, на развитие на събитията. Ако пътувате, ще получите много нови впечатления, но бъдете внимателни на пътя.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Очаква ви прекрасен ден, който ще сбъдне желанията ви, но само ако внимателно подходите към тях. Необходимо е да интерпретирате ясно, всяка дума, изпратена от вселената. Успех ще имат тези, добре запознати с техническите въпроси. Откажете се от умствената работа, временно се захванете с физическа.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Сериозно, ще ударите по финансите си, ако забравите да спестявате и купувате всякакви глупости. Дори не мислете да спорите с шефовете, защото ще загубите. По-добре се погрижете, за собственото си здраве. Възможно е обостряне на стари заболявания, както и простуда. Трябва да се обличате по-топло.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Отложете всички важни въпроси и срещи, за да се справите със семейните проблеми. Някои от тях са назрели отдавна, така че ги решавайте по-динамично. Нови хоризонти ще се отворят, пред креативните от вас. Ако се заемете с проекти днес, тогава след нова година може да получите добри доходи. Помислете за това.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Ще бъдете толкова изморени, че ще игнорирате много ценна информация. Умората и апатията, ще са последствията от упоритата работа. Със сигурност сте уморени от ежедневните дела, но все още е невъзможно да промените ситуацията. Може би е време, да напишете молба за отпуск? Дори кратка почивка, ще ви подейства положително.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Препоръчва се да намерите време и да се заемете със себе си, така че да изглеждате още по-очарователно, отколкото преди. Естествено, без помощта на козметолог и стилист, нещата няма да минат. Е, ако сте натрупали наднормено тегло, само вашата воля ще помогне тук ...В смисъл, не яжте след 6 часа. На семейните, им предстои суета, разговори и чести пътувания из града.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще е добре да се заемете със самообразование. Толкова много сте пропуснали, че сега е време да научите нещо ново, да подобрите уменията си и да отидете в чужбина за обучение. Разбира се, ще трябва много да наваксвате. Също повече внимание, трябва да обърнете на родителите си. Особено ако живеят далеч и се нуждаят от подкрепа.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви един ден, когато всичко на работното място ще върви по отличен начин. Но вашата упоритост и инициатива, ще бъде необходима в огромни размери. В противен случай ще отслабне не само работоспособността, но и самочувствието ви. Лошо настроение очаква тези, които са започнали любовна връзка с колега. Уви, разликата във възрастта има значение.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще премине, в бесен темп. И всичко това, защото не сте имали време да направите много неща предишния ден. Препоръчително е да действате по план, а не спонтанно. Не трябва да се отказвате от изкушенията в интимен план, но бъдете по-внимателни, завързвайки съмнителни връзки. Вечерта, чакайте новини и дългоочакван гост.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Трябва да бъдете по-внимателни, при попълване на официални формуляри. Ако направите грешка, отново ще трябва да бягате по инстанции или да си уговаряте среща със специалисти. От финансова гледна точка, денят е благоприятен. Но ако някой от приятелите, ви дължи голяма сума, това не пречи да му напомните за това.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес може да почувствате, колко много въпроси са останали нерешени. Ако не ги решите веднага, ще се преумножат. Успешно ще се развиват дела свързани с финанси, търговия и банки. Тук не става дума само за доходите, но и за кариерен растеж. Нещо повече, вие сте "застрашени" от развитието в напълно нова посока.

Станете почитател на Класа