Най-елитния секс клуб в света

Sntcm е известен с това, че е „най-елитният секс клуб в света". Това е така, защото организацията само за членове е домакин на секс партита за богати и известни, пише Daily Star. Частната група има места по целия свят, от гореща точка за знаменитости в Бевърли Хилс до столицата на Русия Москва. Трябва да кандидатствате, за да се присъедините към изключителната организация - и едва тогава можете да присъствате на чувствените партита, които тя е домакин.

 

 

За щастие, има някои други начини да надникнете в стаите, в които елитните членове влизат и мърсуват. В ексклузивно интервю за Daily Star Online шефовете на SNTCM отвориха вратите на прословутия нощен клуб. Sntcm има строги изисквания за членство. Кандидат членовете трябва да посочат пълните си имена, дата на раждане и професии, които трябва да бъдат взети предвид.

 

 

Те също трябва да разкрият своите сексуални фантазии и да признаят „какво всъщност ги възбужда". След като се въведат тези подробности, трябва да качват снимки на себе си. На следващ етап, тези, които се считат за привлекателни и „елитни", ще бъдат приети в клуба. Собствениците на клуба казаха пред Daily Star Online: „Snctm е известен като най-елитният секс клуб в света поради уникалния характер на нашите участници и качеството на нашите събития.

 

 

„Ние сме изключително взискателни в подбора на гостите, които одобряваме да присъстват." Привлекателните жени понякога могат да се считат за достатъчно ценни, за да влязат безплатно в списъка с гости. Но за по-голямата част от елитните членове на мъжете, това може да струва над 2000 британски лири, за да получат достъп до партиите.

 

 

Посетителите, които искат достъп до частни стаи, могат да станат годишни членове, но това им струва 60 000 паунда годишно. По време на събитието гостите се насърчават да се „радват взаимната си компания". Това може да включва изпълнение на техните сексуални фантазии и желания, от оргии до суинг и размяна на партньори. Не се допускат снимки, за да се защити поверителността на членовете - и се прилагат и строги правила за съгласие. Говорителят на Sntcm обясни: „Златното правило на Snctm е съгласието - ние винаги питаме, преди да се докоснем. „Всеки, който наруши това правило, ще бъде премахнат от сигурността и ще бъде забранен от Snctm."

Станете почитател на Класа